A vonat megy reggel is, még Bécsben is kirándulgathatok, és 29 euro a vonatjegy odavissza, és ezzel a bécsi bkv-n ingyen utazhatsz.
Talán 4 napra szól ez a jegy. Nekem az pont elég
Én is néztem. Mondjuk ehhez még hozzájön a busz Bécsig, de még így is csak kb. 30 e Ft, ami ugye 10 ezerrel olcsóbb a 40-nél.
Mondjuk én egy kicsit aggódom a buszcsatlakozás miatt, mert úgy néztem, hogy 7-kor indul a busz a Népligettől, és elvileg pont odaér a reptérre, amikorra kell - de mi van, ha mégsem? Egy kis dugó, és máris lekési az ember a repülőt...
Szia. En most 70 Euroert vettem meg a jegyemet... igaz, Athen es Becs kozt. Ha nem laksz tul messze az osztrak hatartol ez is lehet megoldas, vagy Budapestrol is megy busz ami elvisz a becsi repterre.
Budapest-Athén között a Korona Travel indít egész évben heti 2 alkalommal buszjáratot, átlag 24óra teszi meg a busz a távolságot. A barátom egyszer ilyen busszal érkezett Magyarországra. A busz görög rendszámos, 2 sofőrrel közlekedik, és úgy láttam nem lestrapált, jó állapotu buszokról van szó. Ha komolyan fontolgatod a buszos utazást akkor egyik sofőr vagy irodai referens?? telefonszámát is meg tudom adni,ő is tud információt adni (30/9436-173)
Ha bármilyen kérdésed még felmerülne, ha tudok,segítek.
Itt 35.000 ért van menettérti...
Ez már 5.000-rel olcsóbb
Viccet félre téve, ez már elég baráti. Csak kicsit hosszú és nem túl kényelmes...
De látok külföldi buszos cégeket itt a neten (bocs, nem sok időm van itt részletesen megnéznem őket), náluk is érdemes érdeklődni, szerintem.
Szia. Szerintem jol valasztottal... a szalloda kozel van a Syntagma terhez is, es a Plaka is nehany perc setaval elerheto, sot az Akropolisztol is csak kb 15 percre van gyalog. Ismeros az utvonal, nyaron sokat jarok arra... Minden jot!
Szia h.apci!
A szállodával váltottam pár e-mailt, annak alapján az én döntésem, hogy oda, vagy vissza kérem a taxit, csak jeleznem kellett. (Illetve meg kell majd még erősíteni az érkezés előtt pár nappal is.) Az tény, hogy nem olcsó, de hát az ünnep, az ünnep! Remélem, az idő is kegyes lesz majd a sétáinkhoz!
Ez jó hír, gratulálok! Azért ez nagyon a Plaka szélén van (nem is olcsó), nem egy romantikus hely! Nézd meg a szálloda saját weblapján a térképet; a sárgával jelölt (gyalogos) utcákat érdemes elsősorban végigjárni, persze nem csak azt. Nem nagyon tudok angolul, de én úgy értem, hogy a reptéri transzfer vagy oda vagy vissza. Hogy fog ez kiderülni? Kellemes várakozást!