"Ha valaki ott jár, feltétlenül keresse fel az "OK" nevű gyroszost a főutcán, mert szerintem ott adják a legjobb, legnagyobb gyrost a környéken. "
A kajálda neve "DK", de a többi stimmel!
Hoppáhoppá !
Előkerült egy táska legmélyéről egy kéztörlőkendő, határozott "DK" felirattal.
Ott a pont!
A hitelesség kedvéért, tegyük hozzá azoknak, akik nem olvasták az előzményeket, hogy a vendéglátóipari egység Kallitheán van.
Ja, én még ajánlanám Afitos-on a Fortuna nevű kávézót fenn a hegyoldalban. Gyönyörű onnan a kilátás a tengerre...
A " mi " erkélyünkről ilyen a kilátás.
Ezért váltottunk 10 év Paralia után ide.
Mondjuk, szinte mind a 10 évben voltunk itt is 1-1 kirándulás erejéig.
Az idei lesz a 4. Afitosi nyaralásunk, és remélhetőleg nem is az utolsó.
"Ha valaki ott jár, feltétlenül keresse fel az "OK" nevű gyroszost a főutcán, mert szerintem ott adják a legjobb, legnagyobb gyrost a környéken. "
A kajálda neve "DK", de a többi stimmel!
Most, hogy így mondod, megnéztem a képeken.
Határeset.
OK, DK. Egészen hasonló. Elég apró az a kis kunkor a D betűn.
De valószínűleg igazad van.
Úgyhogy a " DK " gyroszos a legtutibb !
Szia Barba!
A múlt héten néztem ezt a topikot, és nagyon szép képeket tettetek fel. Jövőre ha Görögországba megyünk ismét nyaralni /addig majd kiderül milyen drága lesz Görögország, Olasz, vagy Horvátországhoz képest/ akkor lehet ide mennénk. 2007-ben vagy 2008-ban már csámborogtunk Kassandrán, és nekem nagyon tetszett. Igaz csak az elejéből láttunk néhány falut. Szóval a kérdésem az lenne, hogy a ti szállásotokról lehet-e infót kapni.
Igen, feltűnt a sok bunda, illetve bőrös bolt.
Sőt még külön ingatlanközvetítőjük is van Kallitheán.
Ha valaki ott jár, feltétlenül keresse fel az "OK" nevű gyroszost a főutcán, mert szerintem ott adják a legjobb, legnagyobb gyrost a környéken.
Afitoson kb. 4- 500 méterre volt a szállásunk a Lidl-től.
De mi inkább a kis falusi boltokban ejtettük meg a napi bevásárlást.
A pékség is nagyon szuper.
Tegnap fogyott el az utolsó szezámmagos süti.
Mi is Kalitheába jártunk át, ha vásárolni vagy vacsizni akartunk. Kalithea egyébként az oroszok kedvelt illetve népszerű üdülőhelye. Gondolom Neked is feltúnt a rengeteg bunda árus butik, na az nekik van kitalálva.
Afitos előtt van egy Lidl, akit esetleg érdekel és, ha jólemlékszem egy Shell vagy BP kút is.