Mia!
Azért úgy gondolom betartva a szabályokat ne számolj 9 órával.Azt hiszem a 12 óra ideális határig.Csak óvatosan de biztosan.Nekem még 12óránál kevesebb idő alatt nem sikerült,és minden táblát betartottam és egyszer szoktunk pihenni ugyan hosszabb ideig 40-45 perc.Budapestről!
A magam részéről 2007, 2008, 2009-ben is 11óra alatt értem a GR határra, az út, szerintem, semmit sem változott közben. Igaz, én hétközben megyek/jövök este-éjjel, ilyenkor csak perceket kell állni a határokon. Ja, és a szabályok betartásával. ( na jó, néha egy picit megfeledkezem róla )
Eddig sem neveztem senkit, és nem is fogok senkit f... kalapnak hívni! Aki így hívja a másikat az lehet hogy magábol indul ki?
Az a megjegyzés meg nem tudom hogy miért sértő ha azt mondom, hogy ha egy családban nincs nettó (férj feleségnek együtt) 150 ezer havi jövedelme az vélhetően nem akar külföldön nyaralni. Sajnos ez tény. Csak azért jegyeztem meg, hogy van olyan pénzintézet ahol pl. havi 150 ezres össz jövedelem átutalása után teljesen ingyenes bankkártyát biztosítanak (ténylegesen minden ingyenes, és dombor nyomott kártya). Ha valakit sért a hozzászólásom attól elnézést kérek, de természetesen ezt elvárnám a f.....kalapozó fórumozó társamtól is! Ja igen, ha nem lennék feltétlen híve a Görögországba való autós utazásnak akkor nem csináltam volna az alábbiakat:
Igaz mostanában a munkám miatt elfoglalt vagyok ezért nem tudok vele foglalkozni, de a linkek úgy is frissülnek. Remélem segítem ezáltal az autóval Görögországba utazókat!!!
utak változása... úgy értem hogy pl szerbeknél évről évre kevesebb a korlátozás.
mi is úgy járunk évek óta általában, hogy hétfő este/éjjel lépjük át a magyar-szerb határt, eddig még szinte sosem volt várakozás.
Mi tavaly pont így voltunk. Kislányunk akkor volt 1 éves mikor utaztunk!
Semmi gond nem volt vele mi délután indultunk mert messze lakunk a határtól, akkor volt a délutáni alvása.17óra fele értünk a magyar határra ott pici mozgás, evés stb. Majd indulás tovább egy darabig fent volt nézelődött majd sötétedés után elaludt és legközelebb csak hajnalban már Görögországban ébredt fel, de akkor már csak kb 1 óra volt hátra Sarti-ig.
Szóval nem kell aggódni a picik miatt nagyon jól bírják hiszen éjjel úgyis alszanak
Remélem a szerbek leszedték már azt a sok 60-80-as táblát azzal azért sokat lehetne gyorsulni
Nemsokára jön a pontos benzinár ebben a fórumban is biztos vagyok benne. Május. 18án Én magam megyek Görögországba és mindent felírok ami fontos lehet nektek. Esetleg ami érdekelne Titeket,azt írjátok le és figyelek rá külön. Paráliá-ig fogok menni,a benzinárakat eddig tudom írni.
A Görög helyzet elég szívásnak tűnik egyébként, Én remélem,hogy nem a turistákon fognak mindent leverni,mert igaz,hogy Görögország egyedülállóan szép ország,de eddig se volt olcsó és ,ha sokkal drágább lesz,lehet,hogy többe veszítenek,mint amennyit nyernek.
Viszont a Görög nép vendégszerető és szeretek oda menni,remélem minél több Magyar jön 2010-ben.
"Nemsokára jön a pontos benzinár ebben a fórumban is biztos vagyok benne."
Pontosat legfeljebb Szerbia tekintetében lehet mondani, _néhány napra_, lévén ott hatósági áras az üzemanyag, azaz minden kúton egyforma az ára. Görögországban meg ahány kút, annyi ár, ráadásul amíg hazaérsz, az alatt is változhat.
Én is írtam, hogy láttam 1,60-ért benzint, de ne féljetek, nem eszik olyan forrón a kását!!!
Én rengeteget tankolok itt Athénban, általában megkeresem a helyeket, ahol 1,34..1,38 között van (hozzám közel is van több). És ebből van rengeteg!!!
És február közepe óta egy centet nem emelték!!!!
Higgyetek nekem!!!
Nem tudom, azt az oldalt ki és mikor frissíti, de nagyon ritka az 1,60-as benzin!!! Én hazafelé talán csak két helyen láttam. Bár igaz, az északon Larissza után, talán Katerini környékén volt...
De Kateriniben tankoltam én is, ha jól emlékszem 1,38 körül... Szóval ott is inkább ez a jellemző!
Ami viszont érdekes, hogy itt A Shell kutak majdnem a legolcsóbbak, míg Magyarországon általában a drágább kategóriát képviselik!!!
bébokkel utaztunk már 3szor is külföldre, autóval. először thassosra mentünk, 3,5 hónapos volt a fiam, tavaly horvátországban jártunk, akkor 16 hónapos volt a fiam, 4 hós a lányom, télen pedig ausztriában jártunk. az utazást mindig alvásidőre (esti fürdetés utánra) időzítettük, jó, dönthető, fejtámaszos gyerekülés kell nekik, így nincs gond, prímán alszanak.
amúgy szerintem tuti hogy a szerbeknél nincs már annyi korlátozó tábla, főleg 40es, meg olyan sok rendőr sem, ezért lehet gyorsabban lejutni.
gázolajárat tudnátok írni nekem?
...
amúgy szerintem tuti hogy a szerbeknél nincs már annyi korlátozó tábla, főleg 40es, meg olyan sok rendőr sem, ezért lehet gyorsabban lejutni.
Szia!
A gázolaj árát majd megnézem és megírom!
A 80-60-40-es táblák már szinte sehol sincsenek. Általában a lehajtók közelében lassították le a forgalmat, de most mát jó 120-as tempót "hivatalosan" is tarthatod. Bár a drága GPS-es még sok helyen kevesebb megengedettet mutat...
Ok, talán új SW...