Szia Évi, de gyorsan visszaértetek. Gondolom nektek még gyorsabbnak tűnt az idő!
Látom nem vesztegetted az időt, rengeteget fotóztál. Várom nagyon, hogy láthassuk!
Mi is megjöttünk, a képeket már feltöltöttem a gépre (1555 db)
Remélem minél hamarabb tudok mutatni Nektek belőle. Holnap még nem dolgozok, így biztos lesz kis időm. Addig is mosok és pakolol, na meg gyerkőcökkel próbáljuk bepótolni a majdnem két hét külön töltött időt.
help me! van görögországban vásárolt souveniretek? ha tudtok küldjetek róla egy képet nekem. én pedig beteszem a souvenir galériába. előre is köszönöm.
Mivel egészségügyi okokból nem tudtam elmenni a családommal nyaralni Lesbosra, így megfogadtam, hogy ha felépülök akkor szeptemberbe valamikor elmegyünk ketten a férjemmel valahova.
Tolóra mentünk volna, de jövőre Athén környékére vagyunk hivatalosak és akkor másfelé keresgéltünk. Bementünk az Aeolushoz és mivel az idén a második nyaralásunk lesz ezért alapjáratból kaptunk 20% kedvezményt kaptunk. Kevés hely volt már csak erre az időpontra ezért lecsaptunk rá.
Pár éve voltunk Skiathoson egynapos kirándulás keretében és akkor eldöntöttük, hogy mindenképpen visszajövünk Skiathosra vagy Skopelosra. Eddig nem sikerült, de most végre eljutunk erre a gyönyörű színekkel tarkított helyre. Amikor először láttam a Mamma Miát azóta mégjobban vágyom oda.
Minden képet amit felleltem a szigetről azt már végignéztem oda vissza. Számolgatom a napokat visszafelé és lassan indulunk, ráadásul csak ketten, gyerekek nélkül.
Szinte végig bérelünk motort és azzal járjuk be a szigetet, valamint egy napra átmegyünk Skiathosra, hajókirándulásra.
Hidd el a tenger ugyan olyan.mint 15 hónapja volt,
ha nem szebb
Bár Skopeloson vannak különlegesen szép partok!Én még sehol nem láttam ilyen színorgiát
Nagyon szép utatok lesz -picit irigykedek-mennék vissza