Renault!
Csak a görög díj és csak oda. Egyébként nem volt ötven. valahogy 45 és ötven között. Az az idén már meglesz az 50 is simán.
Szia
Elég húzos nem gondoltam volna ennyibe kerül és még nem is annyira lehet menni a javittások miatt
Egy a lényeg,hogy megéri lemenni mert csodaszép környék.
Szia
Igazad van csodaszép lehet ott lent
Még nem jártam ott soha
De elszeretnék egyszer odais jutni
Nem az autópályadij fog visszatartani csak nem gondoltam ennyire
Oda vissza gondoltam 50 EU
Szia!
Köszi az infót én is úgy látom, hiába kerestem sajnos még az E 75-s úton a határ után muszály lesz tankolni. DE éjjel nyitva lehetnek? Mivel érkezésemet reggel 5-6 körül saccolom. /Belépés Görögbe./
Szia
Parga- ba mikor szándékozol menni
Valaki biztos tud rajtam kivül is segitteni csak várj még
Valamelyik irodát tudod ajánlani
Mert lehet hogy mégse Tolo lesz nekem se
De még nem adtam fel
"Sajna elkevertem a papíromat amire fel volt írva,de szerintem nem volt annyi amit írtak."
Részemről oda-vissza írtam, ~50€-t és emellett ki is tarok. Lambrosz lehet nem személyautóval volt. Valahol korábban, a nyáron, le is írtam mennyit fizettem erre az útra.
Sziasztok!
Aki utazott már autóval Zakynthosra tudna nekem segíteni abban, hogy hány km Budapestről az út + autópálya-, híd-, és komp díjjal kb. mennyibe kerül az utazás?
Előre is köszönöm.
Az E90 pályán tavaly amikor mi mentünk arra, benzinkút egyik oldalon se volt, de az se látszódott, hogy épülne. Nagy ritkán lehetett látni pihenőt. Remélem idén akik hamarabb lesznek arra, jó hírrel jönnek, és lesz benzinkút valamerre az úton. A másik tavaly nem volt fizetős még a pálya, idén ebben már nem vagyok biztos, hogy így lesz.
Amúgy a kilátás a környezetre, nagyon szép végig. Aki a kikötőbe készül, Makriról tavaly mi kb. 3 óra alatt ott voltunk.
Cserrobi!
Az összeget emlékezetből írtam. A papírjaim sajna már elkavarodtak.
A lányommal volta. Közben megkérdeztem ő hogyan emlékszik.
A közel ötven euró majdnem stimmel - ö kezelte a pénzt, én csak kidugtam az ablakon - de a vissza útbol csak négy kapu van benne. Az út nagy részét ugyanis nem autópályán tettük meg.
Szia!
Kriszta35 köszönöm, én is ettől féltem akkor marad a határközeli tankolás.
Figodeer | #123449 | 2010-01-15 15:39:44 | benzinkutak (MOL és OMV, ill. BP)
sziasztok!
új vok és nagyon örülök ennek a fórumnak
sok-sok oldalt olvastam már, többek között itt is a régebbi hozzászólásokat
idén június közepe felé szeretnénk autóval nekivágni itthonról Korfura, pár kérdésem van, amiről igaz olvastam, de mindenképpen kérnék megerősítést:
1., a szerb-macedón határon a MOL kút működik-e, ill. mindkét irányba használható-e (akár megfordulásokkal)?
2., BP kutak a Szaloniki-Igoumenitsa szakaszon vannak-e?
3., leginkább a szerb-macedón határátlépéstől tartok, a papírok megléte és azok milyensége miatt:
- olvastam, h kell utasbiztosítás, ezzel kapcsolatban a kérdés, h a bankkártyához tartozó biztosítást (ahol pl. az AXA a biztosító, nem a bank) elfogadják-e, vagy érdemes az AXAtól angol nyelvű leírást kérni (esetleg mindenképpen utasbiztosítást kell kötni)?
- nemzetközi jogosítvány megléte (ezt tényleg szükséges? - nyilván nem akarok sarcot fizetni, nem az itthoni 1800 Ft-on múlik majd)
a válaszokat előre is nagyon köszönöm, várhatóan 2010. jún. 12-én indulunk útnak - kérdéses még a török vendégmunkások áradatának időpontja... ebben is köszönöm a segítségeteket!!! ))
további szép napot mindenkinek, jó álmodozást és tervezgetést az utazásig
A Mol kút működik és lehet kanyarodni, DE mindenki ott ál meg a macedón határ után és rengetegen voltak, legalábbis amikor mi ott jártunk.
Nekem is van bankkártyához biztosítás, de azért az utasbiztosítást megkötöttem, ne ez legyen amibe belekötnek.
A török vendégmunkás roham engem is érdekel, mert tavaly augusztusban voltunk és akkor nem volt semmi gond.
Szia!
Tavaly nyáron hazafelé ott tankoltam /mac-szerb:mol kút/ előtte a határon 2.5 órát várakoztunk mire átjutottunk szerbiába. Azonnal tankoltam és a szükséges dolgokat elvégeztük . Igaz sorbanállás volt de tankolni nem kellett sokat várni. Viszont az eurót nem fogadták el csak a saját pénzüket. Sokan háborogtak is ezért.