Sidariba intéztem nekik szállást, mert ha esetleg szükségük lenne segítségre, legyen hová fordulni.
Feltételük volt, a homokos part...
Kezdem már az utitervet is felvázolni nekik, de van még idő
Szia greeklove!
Nem akarlak megbántani én sem téged, de ha te így gondolod azokat a dolgokat amit gégének írtál,ez nagy butaság volt, én a helyedben nem tettem volna.Olvasgasd a fórumot ahol igazán sok tapasztalotot tudsz gyűjteni, és nem hogy ennek örülnél, te inkább vádaskodsz.És ha csak a fórum olvasgatását választod, akkor maradj csendben és tartsd meg magadnak a véleményed! Ennnyi és semmi több!
Paxosra mennénk át Korfuról. Itt a fórumon olyan utakról olvastam, ami több óráig tartott csak maga a hajózás. Tud valaki olyan járatot/társaságot amivel jóval rövidebb idő alatt lehet Paxosra érni és így ott több időt eltölteni?
Előre is köszönöm,
Rét
Lefkimiből és Kavosból mennek hajók Paxira , de azok is igazából csak pár órát maradnak ott aztán jönnek is vissza... Viszont ha jól emlékszem Kerkyrából megy át szárnyashajó ami kirak aztán este megint megy összeszedi az embereket.. De ebben nem vagyok biztos... Ha még ráér 6-án megnézem neked a helyszínen és megírom.. Sajnos mi is rég voltunk Paxin , de most megint tervbe van ...
Közben megkaptam Beáta (Firstcorfu, autókölcsönző) levelét is: "Komphajo letezik, viszont Korfurol eloszor a szarazfoldre (Igumenitsa) tart, majd onnan Paxos szigetere. Viszont az ut 3 es fel oras, tehat eleg idoigenyes. Letezik tovabba a Flying Dolphins tipusu hajo (masneven dolphin hydrofoils), ezek csak utasok szallitasara alkalmasak, viszont egy ora alatt erik el Paxos szigetet. Mind a komp mind a Dolphin hajo a fovarosbol, az Uj Kikotobol (New Port, Nea Limani) indul."
A pontos menetrendet viszont nem találom. Nekem már csak 1 , így ha én kint találok erre választ, leírom.
Teljesen mindegy hogy hol tankolsz, mindenütt drága Pár cent eltérés van a kutaknál.... Kocsiba vagy motorba kell a benya?? mert ha motorba akkor figyelj az olajra robogókba kell az is a különolajozás miatt.!!