Sziasztok! Érdeklődnék hogy Korfuról van e hajókirándulás a helyi irodákból Pargára? Ha van honnan indul?
Szia! Mi Sidari-Peroulades-ban laktunk, több helyen is reklámozták a Parga-Paxos hajókirándulást.
A Dias-Zeus Travellel voltunk, ott szerdán volt ez a hajókirándulás 40 €-ért. Magyar idegenvezetés nem volt, kicsit kevesen voltunk (csak mi voltunk magyarok )
A helyi irodák olcsóbban kínálták ezt az utazást, de a pontos árát sajna nem tudom.
Üdv: Éva
Köszi. E-mailben már rákérdeztem Gabitól és Nikostól Most várom a válaszukat. Csak gondoltam, hátha valaki kicsit pontosabb (objektívebb) képet tud adni róla, de írtad, hogy már régen voltatok ebben a részben. Azért, köszönöm a fáradozásod.
Katonáné Éva! Azt szeretném kérdezni,hogy milyen volt a paxosi hajókirándulás?Mert Én is a Dias-zeussal megyek és gondolkozom,hogy a paxosi hajó kirándulásra fizessek be vagy a bbq hajó kirándulásra. Sajnos mind kettő nem fér bele a keretbe
Katonáné Éva! Azt szeretném kérdezni,hogy milyen volt a paxosi hajókirándulás?Mert Én is a Dias-zeussal megyek és gondolkozom,hogy a paxosi hajó kirándulásra fizessek be vagy a bbq hajó kirándulásra. Sajnos mind kettő nem fér bele a keretbe
Paxost nem szabad kihagyni, mert gyögyörű! Szerintem minden féle képpen azt válasszátok!
Sziasztok!
Igen a Dias-nál a katalógusban nincs benne a Parga-Paxos, de szerencsére indítanak fakultatívokat, Zsuzsánál lehet jelentkezni és befizetni. Magyar idegenvezetés nem biztos, hogy lesz, nálunk nem volt, de a hajón leszálláskor mindig mutatták a visszaérkezés idejét.
2.5 óra mire Parga-ba ér, 3/4 12-kor érkeztünk meg, és 14 óráig lehettünk ott. Felsétáltunk a várba, ettünk gyrost a 33-ba (ott a legfinomabb), nézelődtünk a boltokba. Utánna megy a hajó Paxos-ba, 15 órára értünk oda és 16.30-ra kellett visszaérkezni. Egy jót fürödtünk ott. Korfu városba 19 órára értünk vissza, vártak minket a buszok, amik hazaszállítottak.
Nekünk nagyon tetszett, tavaly Parga-n nyaraltunk, nosztalgiából mentünk vissza .
Szeretném megkérdezni, hogy lehet lefoglalni autót úgy hogy a korfui reptéren vehessük át és ott is adhassuk le. Ha lehet akkor hol lehet lefoglalni és kb mennyiért? Most 21.-én indulnánk és 28.-án adnánk le.