Még nem.
Én egyszer kint is lemostam úgy takartam le így a hazaút maradványai vannak rajta
Valamelyik nap lemosom, hogy szép legyen megint a drága. Jaja azok a fránya bogarak ragadnak rá rendesen. Az jó volt megálltam itthon reggel és fél óra alatt ellepték az elejét a méhek. Gondolom jöttek lakmározni külföldi ízeket.
Sziasztok!
Hétfő hajnalban indulunk Görögországba. A cél Kefalónia, azon belül Lourdata (itt foglaltunk szállást 6 napra). Olvasgattam a fórumot, sok hasznos infót találtam.
Az útvonaltervező szerint kb. 10 óra Budapestről a görög határig. Ez reális?
Kriszta
-törölt nick 12762 | #116461 | 2009-09-04 11:10:20 | Válasz a #116458. hsz-ra
Ha pörgés van a határon, akkor megállások nélkül igen, kb. annyi.
Lehet kapni olyan szert, ami kifejezetten bogarak lemosására való. Vagy már eleve hígítva van, vagy por formában kell megvenni és utánna hígítani. Csak rá kell fújni pár percre a szennyezett részre és utánna nagyon könnyű lemosni. Nálunk a mosóban minden autót ezzel mosnak, a gőzborotva le is szedi a bogarakat szivacsozás nélkül.
Most délután waxoltam le az autót. Eleőtte elmentem lemostani, de
valami trutyit ráfújtak a gépimosó előtt és attól nagyon csúnya foltos lett, szerencsére a wax eltüntette és szép lett.
Váltottam dinart és denrat is ahogy korábban is, én inkább a helyi pénzekkel fizetek a pályakapuknál és a benzinkúton.
Most viszünk elősször navigációs készüléket, kíváncsi vagyok hogy fog navigálni.
Két hétig Eviám lesz a szálláshelyünk, a 3. héten pedig Ammoudia-n.
Utóbbi település Parga közelében van, közvetlen az Acheron folyó mellett.