Először is.. Hol lesztek Benitsesben ? szálloda apartman?? Ha apartman a tulaj nem tud értetek kimenni??? A taxit ott fogod találni, álljatok többen össze úgy olcsóbb a taxi..Ha még megy más is abba az irányba... a 20 euró simán van Benitsesig....
Vagy itt egy telszám.. Hivd fel őket , a Vénusz apartman tulaja, lehet vállal transzfert.. telszám... 0030 694 6837117 A srác neve Nikosz, tud magyarul. Hátha tud segíteni....
Minőségi térképet kaptok kint olcsón... Korfun kötelező eltévedni, de ha a part mellett mentek nagyon nem tudjátok elrontani... Kerkyrán keresztül menni nem egyszerű ha valaki nem ismeri a várost. Még térképpel is könnyen belelehet zavarodni.....
Akit ajánlottam Nikoszt vele nem beszéltél?? Azt tudom hogy a saját vendégeiknek csinálnak transzfert, de hátha bevállalják... Próba cseresznye..
Forradalom | #187145 | 2012-06-11 20:02:29 | Válasz a #187126. hsz-ra
Mi ezt úgy oldottuk meg, (szintén késői Corfura érkezés), hogy egy napot corfu városban alszunk. Ajánlanám nektek is, de nem tudom fixen foglalt-e a szállásotok?!
Mi a kocsi bérlést a Wizz air-en keresztül kötöttük, a CarTrawler-el elég jó áron, a kocsit a reptéren kapjuk és a reptéren adjuk le.
Nem tudom akartok e kocsit bérelni, de akár mehettek bérelt kocsival a szállásra is.
Nikoszt nem hívtam, lévén, hogy baromi későn érkezünk, és nem nálunk szállunk meg, nekem ez így olyan kellemetlen. Meg hogy neki is megérje, nem lesz olcsóbb a taxinál.
Meg igazából nem is problémázok ezen, csak érdeklődtem, hátha van olcsóbb lehetőség, és az én figyelmemet kerülte el.
Amúgy is hazafelé már busszal megyünk a reptérre, szóval kibírjuk a 20eurot.
Autót nem bérelünk, mert azt sokallom, robogót fogunk 10-13 euroért /nap. Nem rossz ötlet, hogy a fővárosban szálltok meg, de ezzel sem akartam vacakolni, hogy másnap még költözni, mert délig el kell hagyni a szobát, szóval félbeszakadna a nap.
Így is annyira kevésnek érzem a 7 napot, teljesen kivagyok miatta. Mindig minimum 2 hétre mentünk, de inkább több. És így, hogy a maléves másfél hetes utat lemondták, maradt wizz egy hetes csatlakozása. Nem is értem, miért nem indítanak hetente 2x járatot..
Szia Firkamanó,
Úgy látom, egy gépen fogunk utazni:-)
Nekünk egy kicsit izgalmasabb lesz, mert vagy a reptéren éjszakázunk,
vagy tartunk egy hajnalig tartó városnézést, ugyanis mi hajóval megyünk majd tovább Igoumenitsába. Az meg csak reggel indul...
Majd csak elleszünk valahogy:)