AZ a baj Atosz, hogy nem minden ember olyan lelkes, mint mi, nem mindenki zanzul be annyira egy görög nyaralástól, mint mi. Szóval van, aki visszatér, és elintézi annyival, hogy jó volt, de ennél többet nem képes írni.
Remélem, hogy tischner a lelkesek csoportjába tartozik és ha hazajön, nem hagy minket cserben.
Érik a gyümölcs.Igaz ez egy Hamingway könyv címe,de ez most ide vonatkoztatjuk és látom teis örülsz... Én is,szóval minden "flúgos" a szó nemes értelmében.
Bizonyára olvastad kedves Tischner a mi blamázs helyzetünket és nagyon megköszönnénk ha úgy A-Z-ig majd írnál nekünk a lesvosi utazásotok minden részletérõl az elutazástól a hazajövetelig.Látom ,hogy a kedves "kollegina" is migírta kérésünket így most már ketten várjuk az utazási beszámolódat.
Persze biztosan lesz még itt rajtunk kívül nagyon sok emberke akik szívesen olvassák majd soraidat és kedvet csinálsz nekik is egy lesvosi utazáshoz.
Hurrá, itt az elsõ ember, aki Lesvosra utazik!!!! Kedves Tischner, légy olyan kedves és ha visszatértél, oszd meg velünk minden információdat, élményedet, fotóidat. Többen is oda tervezzük a jövõ évi nyaralást, jó lenne már valaki ott járt ember tapasztalataid hallani. Amúgy meg nagyon jó nyaralást kívánok! Érdekelne még, hogy miért ezt a szigetet választottátok?
Tudom, csak provokáltalak, ahogy te is szoktál
Magyar fórumot még nem kerestem, német van elég, ha infót akarok. Örülnék, ha myagar vizeken a mi kis csapatunk "szentelné fel" e helyet.
Nem hûtlenkedésrõl van szó,de az Isten áldja meg csak tanálunk egy manuszt aki járt ott és hajlandó róla egy kis információt adni
Hisz' egy páran csak kiváncsiak vagyunk.
Mint írtam valahol, a mostani lefkadai utazásunkkal lényegében a Jón-tengeri szigeteket mind végigjártuk.Lesvosra már Evia és Rhodosz bejárta után szemet vetettünk. Kb 2003-2004 környékén volt ez.Viszont Kefa is nagyon beflúgosított bennünket és ha voltál ott, akkor te is tudod,hogy nem véletlen... Mivel nem a fiatal tinikhez tartozunk,de
jövõre azért ha gyõzzük egészséggel és suskával akkor "elvetemülünk" Pozsonyból repülõvel.Pestrõl transzfer Pozsonyba, ami rendesen be van kalkulálva az utazásba ill.annak költségeibe.Ha netán addig lesz valami jobb akkor avval próbálkozunk.Valami módot csak találunk.
Nálunk sokáig képben volt Lesvos mint uticél idén, de elvetettük, mert féltünk a buszos+kompos utazástól (fõleg a koszovó miatt). Néztünk repcsis utat is, de azok Pozsonyból indulnak és ezért úgy döntöttünk, hogy idén inkább ugyan annyi pénzbõl megyünk Törökországba Budapestrõl, és ráadásul 2 hétre. Azért nem vetettük el ezt a szigetet, valamikor biztosan megnézzük.