Szegeny Gabika!Pedig,hogy sietett a kis baratnohoz...Biztosan hamar rendbe jon,a klima egyebkent tenyleg sokat tud artani..Kabrio-uzemmod jobb lett volna. Es hogy-hogy egyedul vezetette haza Zoli kocsijat?Zoli sorozott?
Jobbulast Nektek!
most urott be,hogy valoban..mikor ti elkoszontetek,es felmentetek mindannyian aludni mi lenn maradtunk Nikosekkal a medencenel.Aztan egyszer csak Zoli megjelent keso es megkerdezte:nincs mar sor?! Nem volt.SAjZE! Luis elment es hozott...
Megpróbálom még egyszer itt mielőtt feladnám a postán, ha valaki kocsival megy Korfura annak lenne egy üzletem, ki kéne küldenem egy csomagot ami kb 40kg, szállítmányozási cégekkel nem tudom biztonságban megérkezne-e. Egy kozmetikai cikkeket gyártó cég mintakollekciója lenne, ha befér valakihez 30.000.-ft tudok adni a fuvarért!
Ha valaki elvinné írjon privátban!
Mi szombaton megyünk Moraitikába az Alexandrosba! Tud valaki infokat mondani, láttam ti is ott voltatok @nitta. Érdekelne pl hogy milyen a strand, sünmentes e, és mit hol érdemes enni inni venni, strandok, bulik esetleg...stb Menetrend szerint közlekednek a buszok? Mert tudom hogy nem igazán szeretnek időhöz kötve lenni (Neos Marmarason voltunk júniusban de ott kimondottan lebeszéltek a tömegközlekedésről)
Valamint hogy hol lesz majd a buszmegálló ahonnan Korfu városába lehet eljutni:) Korfun mit ajánlatok egész napos programra, illetve ilyenkor van még olyan élet hogy első buszig el tudjon lenni, bulizni az ember?
Illetve milyen fakultatívot ajánlotok? Minden info jöhet
Ha beírod alul a keresőbe, hogy Alexandros apartman, kiadja a 2009-es leírásomat, mert akkor ott nyaraltam. Fényképeket pedig a Fotóalbumban találsz, Korfu néven szerepel a listában.
Szia! Mi voltunk Albániában. Sidariban fizettünk be, az NSK nevü utazási irodánál. Kb. fele annyi volt, mintha a magyar Unitraveles irodával mentünk volna. Igaz, magyar nyelvü id. vezetés nem volt. Útlevél kell, már akkor is, amikor befizetitek az utat.
Érdemes átmenni, ha Butrinti, a romváros érdekel, mert az nagyon szép. A többi része Albániának rettenet. Szemét, sitthalmok mindenhol és bunkerek. Saranda a kikötőváros is épülőben van, csupa félkész ház és szálloda.
Még egy fontos info: Csak akkor vállalkozzatok az útra, ha jól bírjátok a hajózást, mert a kb. 2,5-3 órás hajóút fele igen erős hullámzásban telt. Oda és visszaútnál is, valszleg ez az áramlatok miatt lehet.
Nagyon sokan szenvedtek a tengeri betegségtől, mi bírtuk.
Szia Gégé!A Nei Poris fórumról ajánlottak téged hogy szívesen válaszolsz egy pár kérdésre Korfuval kapcsolatba.Mi jövőre szeretnénk szigetre menni,és hát még nem tudjuk hogy hova,ezért gyűjtöm az információt.Az utazási irodánk a GT,neki Korfu-Sidari van.Tudsz-e valami véleményt írni nekem,minden érdekel.Nem túl nyüzsgős? mert mi a kicsit nyugisabb helyet szeretjük.Előre is köszi a választ!