Utasbiztosítás
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Útlevél, biztosítás, bankkártya
<   1 2 3 ... 30 31 32 ... 99 100 101   >
Üzenet
  Kissas57 | #103774 Üzenet | 2009-06-09 09:19:37 |
Tájékoztatjuk, hogy esetleges káresemény bekövetkezése esetén a 0-24 h-ig hívható segélyvonalunkon kollégáink rendelkezésre állnak és megadják Önnek az Önhöz legközelebbi ellátó orvos/kórház címét, ahol elfogadják a biztosítást.
Amennyiben mégis olyan ellátóhoz kerülne, aki nem fogadja el, segélyszolgálatunk ebben is a segítségére lesz, felveszik a kapcsolatot az ellátóval és rendezik a költségvállalást.
Ha pedig semmiképp sem fogadják el, vagy egyszerű, kis költségű ellátásról van szó, akkor miután kifizette, legyen szíves eltenni a számlákat és utólag rendezni velünk.

Üdvözlettel,
EUB Kárrendezés

ezt a választ kaptam arra a kérdésemre, hogy ha esetleg valami szükség lenne a biztosításra mi a teendőm, és a térítés miképpen történik
ja az EUB-tól
  Soldier | #103784 Üzenet | 2009-06-09 09:42:40 | Válasz a #103758. hsz-ra Előzmény #103758
Tegnap én is bementem egy biztosításokat áruló ügynökséghez még le sem ültem azt mondták, hogy napi 450,-Ft/fő: Atlasz. Úgy látszik mindenki vele áll szerződésbe....... icon_redface.gif
Kérdeztem más nincs? Válasz flegmán: jjaaaaa de van esetleg... Na ezért elbizonytalanodtam, náluk biztos nem kötök icon_evil.gif
  Antero | #103786 Üzenet | 2009-06-09 09:49:54 | Re:
soldier írta:
Tegnap én is bementem egy biztosításokat áruló ügynökséghez még le sem ültem azt mondták, hogy napi 450,-Ft/fő: Atlasz. Úgy látszik mindenki vele áll szerződésbe....... icon_redface.gif
Kérdeztem más nincs? Válasz flegmán: jjaaaaa de van esetleg... Na ezért elbizonytalanodtam, náluk biztos nem kötök icon_evil.gif

Atlasz nem rosz ; Te nem fizetsz semmit ....

"dobaki2 : 1) amelyik megelőlegezi a költségeket, tehát helyettünk rögtön "fizet" (majd az orvos elszámol a biztosítóval), melyet követően a hazautazás során a biztosító levélben megkeres és egy nyomtatvány kitöltésével igazolhatjuk a kezelés megtörténtét. "
  Afrodité | #103789 Üzenet | 2009-06-09 10:01:30 | Re:
firkamano írta:
Hmm...
És ki tudja bizonyítani, hogy itthon kezeltek?

Mert pl: én azt a hosszú lapot olvastam el, hogy mire mennyit fizetnek (pl: a betegellátásért a kórháznak) és azon alapon nem találtam ilyet.
Vagyis ha nem is látod, akkor még nem nagy bűn, ha véletlenül azzal kezelnek, nem?

Elvégre is ha hirtelen bajod lesz meg kell gyógyítani.
És ez szerintem attól független hogy 6 hónapon belül kezeltek-e...
Nem? icon_smile.gif

Ha külföldön megbetegszel fel kell hívni a biztosítót. Ők biztos rákérdeznek hogy itthon volt már hasonló problémád? Természetesen az állandó gyógyszereidnek is utána nézhetnek. Pl. egy inzulinos le sem tagadhatja. Az "apróbetűs" részt szoktam először elovasni, mert a lényeg hogy mire nem fizetnek.
  Firkamano | #103796 Üzenet | 2009-06-09 10:54:21 | Válasz a #103789. hsz-ra Előzmény #103789
Igazad van.

Ez mondjuk szemétség, mertha cukros lennék, akkor azért fizetne kell mert kint adnak valamit ha éppen szükségem van rá?
Ez nagyon gáz icon_sad.gif

Ágica!

Én a helyedben emondanám az Atlaszos biztosítást (ahogy lemondatták veled az uniquásat) és megint megkötném az uniquánál.

És aki nem egy utazási irodával megy mondjuk Tolo-ba, honnan tudja h az orvos mit fogad el??
És ha nem akar kezelni azért mert másfajta cégtől van a biztosításom, még jól meg is verem.
  AGICA2 | #103798 Üzenet | 2009-06-09 10:57:42 | Válasz a #103784. hsz-ra Előzmény #103784
Irtam az utazási irodának, akinél az utunk van, ( ahol a biztosítást kötöttem, az a vidéki partneriroda), és ezt a választ kaptam:
"
Az valóban igaz, hogy a Macedoniába belépéskor mindenkitől érvényes betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást kérnek. Bármely biztosítótársaság kötvényét elfogadják, nem csak az Atlasz Biztosítóét. A biztosítások meglétét és érvényességét meglehetősen kampányszerűen ellenőrzik, azt azonban tudnia kell, hogy akinek nincsen biztosítása, annak kötelezően kötnek (kb. 10 EURO / határátlépés). Így tehát érdemes biztosítást kötni, hisz ez a nyaralás ideje alatt is biztos hátteret nyújt gond esetén. "

Na, mondanom sem kell, tiszta ideg vagyok, ma megint mehetek lemondani, és ujrakötni, igen sok a különbség...
Csak attól félek, nem leszek nőies, és finom, fogalmam sincs , hogy adjam elő ezt az egészet....
  Firkamano | #103799 Üzenet | 2009-06-09 11:27:34 | Válasz a #103798. hsz-ra Előzmény #103798
Egyáltalán nem god ha nem leszel nőies, csapj oda az asztalra!!!

És amit megtakarítasz pénzt, költsd magadra, ne rájuk icon_wink.gif icon_biggrin.gif
  AGICA2 | #103814 Üzenet | 2009-06-09 12:46:56 | Válasz a #103799. hsz-ra Előzmény #103799
Igen, igazad van, veszek belőle pici eurót , pici kislányomnak icon_biggrin.gif
Csak lennék túl rajta, mindíg van valami, amivel felbosszantanak utazás előtt.... icon_cry.gif
  Kissas57 | #103831 Üzenet | 2009-06-09 14:13:00 | Válasz a #103814. hsz-ra Előzmény #103814
ne hagy magad felbosszantani nem érdemlik meg icon_smile.gif icon_smile.gif icon_smile.gif
bocs, hogy bele...
  Ettika | #103895 Üzenet | 2009-06-09 21:24:27 |
Mivel a munkahelyemen Mormoginak hívnak, a következőt tenném az előttem szóló írásokhoz.

UUUtálom ha hülyének néznek icon_exclaim.gif

Miért akarnak rád erőltetni valamit amit amit nem akarsz icon_question.gif
Felnőtt vagy, el tudod dönteni mit szeretnél.Ne akarjanak más helyett dönteni, hogy nekik meglegyen a pénzük. icon_evil.gif

Igen pici euro=pici lány icon_biggrin.gif
  Lulu | #103901 Üzenet | 2009-06-09 22:17:30 |
Sziasztok! Az alábbiakban közölt ismertetőt az Allianztól másoltam. Talán segítséget nyújt. Nem, nem vagyok ügynök, csak a család összes biztosítását náluk kötöttük, ezért én az ő utasbizosítási ajánlatukat (is) néztem a neten. Igy visszagondolva azt hiszem,eddig csak velük kötöttem utasbiztosítást is, szerencsére gyakorlati tapasztalatom nincs az ügymenettel kapcsolatban. Azt azért nem hiszem, hogy ne fogadná el egy orvos. (Én speciel az Atlaszról biztosítóról korábban még sosem hallottam)

9. A külföldi orvos, illetve a kórház számára a biztosítási
kötvény igazolja a biztosító kockázatvállalásának körét.
10. A biztosító külföldi segítségnyújtó partnere az általa
figyelemmel kísért orvosi, kórházi kezelés számláját
kiegyenlíti, feltéve, hogy a külföldi egészségügyi, gyógyító-,
illetve kezelõszerv vagy orvos azt közvetlenül hozzá
nyújtja be.
11. A külföldi egészségügyi, gyógyító-, illetve kezelõszerv
vagy orvos a betegellátásról szóló számlát közvetlenül a
biztosítóhoz is benyújthatja. A biztosító a számlát a
megérkezésétõl számított 15 napon belül fizeti ki.
12. Ha a betegellátás külföldön felmerült költségét maga
a biztosított rendezte, a Magyarországra való visszatérését
követõ 5 munkanapon belül köteles a káreseményt
bejelenteni a biztosítónak.
  Kissas57 | #103929 Üzenet | 2009-06-10 08:55:02 |
ezek mind nagyon jók és kedvező árfekvésűek,....de!!! azért azt nem feledni -mint már írtam volt- aki autóval megy főleg, ha gyermek is van utasok között, az gépjármű aszisztent (lehet nem így kell írni icon_redface.gif ) szolgálat nem mind1 mit nyújt, mert pár ezresen nem érdemes kockáztatni.

"olcsó húsnak híg a leve" mint írta Valaki evvel a témával kapcsolatban icon_smile.gif
  Antero | #103953 Üzenet | 2009-06-10 10:19:02 |
kissas57 írta:
ezek mind nagyon jók és kedvező árfekvésűek,....de!!! azért azt nem feledni -mint már írtam volt- aki autóval megy főleg, ha gyermek is van utasok között, az gépjármű aszisztent (lehet nem így kell írni icon_redface.gif ) szolgálat nem mind1 mit nyújt, mert pár ezresen nem érdemes kockáztatni.

"olcsó húsnak híg a leve" mint írta Valaki evvel a témával kapcsolatban icon_smile.gif

" gépjármű aszisztent " ....nem helyettesítí a casco-t !
  Angel001 | #103969 Üzenet | 2009-06-10 12:11:33 |
ma megcsináltattam az eü-s egészségbiztositási kártyámat,kb.10 percet vett igénybe az egész!icon_smile.gif
  Jimko | #104023 Üzenet | 2009-06-10 18:00:18 |
Csak megjegyzem, az Eu TB kártya 1 évig érvényes, jó ha utána néznek azok a dátumnak, akik nem idén váltották ki!
Ráadásul, csak az érvényesség lejárta után lehet újra igényelni! Szerintem ez azért 1 picit macerás...

Jimkó
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Útlevél, biztosítás, bankkártya
<   1 2 3 ... 30 31 32 ... 99 100 101   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu