Nos van ennél egyszerübb módszer is:
A képre az egérrel jobb gombbal kattintva megjelenik egy menü, melynek alján ott van a "tulajdonságok". Nos ebben megtalálod a kép címét, amit két img közzé másolva megjelenik a kép itt a Hellaszon, kivéve ha annak más által történõ elérése le van tiltva, azaz privát mappában van. Lehet hogy ez nem volt túl szakszerû magyarázat de remélem érthetõ.
Én még tavaly megcsináltattam(csináltam) a bankkártyámat. A lányomat a hegytetõn lefotóztam, melyen a kezével átöleli a szigetet, (Tolo felettei dombon), és decemberben az egyik bank hitelkártyájára rátetettem. Azóta is mindenki csodájára jár a kártyának olyan jól sikerült.
Szívesen felraknám ha lehetne fotót csatolni.
Szia scontina!
Lehet csatolni képet, egy ingyenes tárhely segítségével. Oda felviszed a gépedrõl a képet, és a linket másolod be.
Nekem egyébként nem került plussz pénzbe, mert az aktuális kártyacserét így oldottam meg. És valóban nagyon jó érzés, amikor megfordítják a kártyát, és mindenkinek eláll a szava: egy szép leány átölel egy meseszép görög szigetet. A leány arca egyébként az avatarom.
Én még tavaly megcsináltattam(csináltam) a bankkártyámat. A lányomat a hegytetõn lefotóztam, melyen a kezével átöleli a szigetet, (Tolo felettei dombon), és decemberben az egyik bank hitelkártyájára rátetettem. Azóta is mindenki csodájára jár a kártyának olyan jól sikerült.
Szívesen felraknám ha lehetne fotót csatolni.
Azért bízom benne, hogy más bank is átveszi ezt a gyakorlatot és legalább az egyik kártyámat lecserélhetem egy "kék-fehérre". Imádnám! Nem is fájna annyira, hogy idõnként mennyit húznak le róla.
Hát,ha uj kártyád van,akkor nem tudom...Az enyém májusban jár le,ezért gondoltam,hogy megcsináltatom...Egyébként márc. 1-ig ingyenes volt,utána 2000 ft + az éves kártyadij,de az ugyis van...feltéve,ha annál a banknál van folyószámlád.
Én is gondolkodom ilyen bankkártyás ügyletben, de nagyon laikus vagyok a témában. Ha én mondjuk igéyelnék egy énkártyát, mennyibe kerülne az nekem? mivel kb. 3 hónapja van új kártyám, elég gyors lenne a nem indokolt csere..de hát egy görög kép kellõ indok nekem..csak azért nem szeretnék több ezer forintot ott hagyni!
Thx!
Most igazolta vissza a bank,hogy elfogadták az én-kártya igénylésemet!Ez azt jelenti,hogy 2 hét múlva már olyan bankkártyával fizethetek,amin Santorini házai között,ragyogó napsütésben mosolygok a világra!!!!!Szerintem tök szuper!