Körbe jöttünk, de haza felé lehet a komp mellett döntünk...
Athént ne hagyjátok ki, autóval eltudtok menni (ágni javasolta 30 éve Evian él) vasárnap érdemes menni alig voltak az utakon majdnem az Akropolisz lábánál tudtunk parkolni
Köszönöm kelemen77, de ezt az oldalt ismerem, olyan embertől, emberektől szeretnék információt aki volt már a Zoe-ban. Tudomásom szerint tavaly voltak ott magyarok, az ő tapasztalatukra lennék kíváncsi.
Sziasztok! A nyáron Loutra Edipsou-ba megyünk a Zoe apartmanban, járt már ott valaki közületek, tud valaki az apartmannal kapcsolatban információval szolgálni?
Sziasztok! A nyáron Loutra Edipsou-ba megyünk a Zoe apartmanban, járt már ott valaki közületek, tud valaki az apartmannal kapcsolatban információval szolgálni?
Mi aug.25-én jöttünk haza a szigetről többször voltunk loutra-ban is, a "falvacska" nem is olyan kicsi, inkább kisváros benyomását kelti legalábbis ahhoz képest ahol mi voltunk (agia anna-agkali)
A hotel (amit terveztek) az már kicsit kijjebb van a központtól.
A termál víz ahol belefolyik a tengerbe az a thermal hotel Sylla wellnes & Spa- hoz van közel érdekes jelenség ahogy keveredik az 50 fokos termál víz a tenger vízével a partjai inkább apró kavicsosak a thermál víz közelében sok az idős ember, de azért nem egy Zalakaros
Látnivaló a szigeten ez ugye az északi rész van egy pár kolostor, de igazából olyan látnivalók nincsenek mint Zakynthoson vagy Kefalonián vagy Lefkadán viszont ami előny hogy viszonylag közel van Athén és egy vasárnapi kirándulás keretében meg lehet nézni (autóval érdemes)
Ha van kérdésed szívesen válaszolok.
Erika57
Nekünk az utazási iroda visszamondta az utat, állítólag nem jelentkezik elég ember, így nem éri meg nekik, így Lefkadára megyünk. Nagyon sajnálom, mert készültem Eviára nagyon.
Pocahontas, Ladybird, Sziasztok! Mi augusztus 2-án megyünk Pefkibe, Aeolussal. Ha visszajöttetek, légyszi osszátok meg a tapasztalatokat, számítok Rátok, jó nyaralást!
Egyébként abban sem vagyok biztos amit az aeolus hirdet a katalógusban,hogy azok a kirándulások el is indulnak..a skiathosi kirándulásra pl azt írják,minden aeolusos utasnak ajándék...még idegenvezetés is kérdéses, vagyis magyar nyelvű legalábbis...amúgy van lehetőség autó bérlésére, azzal érdemes körülnézni a szigeten, ajánlom Limnit, Pyrgost, Edipsost ahogy gyógyvíz ömlik a tengerbe,Ezek elég közel vannak...szerintem sok a látnivaló, sok szép öböl és part van...ha a környező szigeteken akartok vásárolni, szerintem tuti drágább minden mint Evián...