Ezek szerint neked nem olyan jó a véred mint a férjednek:) Remélem Korfun vagy Tolon nincsenek ezek a dögök Mert akkor egy jó nagy szunyogcsapót kell beszereznem:)
Nekünk a törcsi is bevált, amíg nem volt megfelelő vegyi fegyverünk.
Igaz, nem láttuk a tulajok arcát, amikor felfedezték a hullákat a falon.
Ezek szerint neked nem olyan jó a véred mint a férjednek:) Remélem Korfun vagy Tolon nincsenek ezek a dögök Mert akkor egy jó nagy szunyogcsapót kell beszereznem:)
Görögországban is csak olyan helyen sok a szúnyog, ahol a közelben édesvíz is található. Mindegy, hogy egy tó vagy egy kanális.
Vrasnán észre sem vettem a létüket, de Fourkán és Paralián még engem is kóstolgattak, amíg nem szerztem be helyi fegyvereket. Pedig engem sohasem szerettek.
Engem imádnak/imádtak a szunyogok sajnos:S Régebben is szerettek, mára már elfelejtettek asszem:) Lehet azert mert nem voltam olyan helyen ahol sok a szunyog:)
Nem vagyok ám olyan haragos, mint amilyennek látszom(pláne olyannal nem, akivel nagyon jókat tudok beszélgetni). Csak kimerültem a ház festésétől, és kicsit érzékenyebb vagyok. Főleg, ha tudom, hogy nem beszélek butaságot, hiszen a férjem a saját bőrén tapasztalta meg a szúnyog ügyet. És tudom, hogy sok gyereket imádnak ezek a dögök, és nem szeretném, ha a családok fölösleges költségekbe vernék magukat.
Kint hasonló áron beszerezhetőek a lapkák és a sprayk. Fölösleges itthonról vinni. Csak ennyi lett volna a mondandóm lényege.
Kedves Csutek!
Csak fel akartalak vidítani egy kicsit,de látom a szívedre vetted a dolgot.
Nem állt szándékomba megsérteni téged.
A szúnyog az azért van hogy jól megszúrjon minket.
Mi is mindig felkészülünk és soha nem találkoztunk még kint vele és így ki is dobhatom az idén mert lejátr a szavatossága.
Még 1x bocsesz.
Kössz Robi! Ez nagyon vicces volt!
De én csak a tapasztalatomat írtam le, hiszen a nyaralók között, nem csak a férjem érzékeny fokozotan a szúnyogcsípésre!
Én fel sem veszem, ha egy ilyen dög megcsíp (ahogy az átlag).
De tudom, hogy amikor vittünk magunkkal a Raid-ből lapkát és sprayt is, semmit sem ért, pedig még messze nem járt le a szavatssága. Viszont, amikor megvettünk kint egy átlagos készítményt, akkor a férjem nyugodtan aludt, és nem nézett ki reggelre úgy, mint egy bárányhimlős!
Ha jól belegondolsz, akkor felmerülhet benned, hogy azokra az anyagokra, amikkel a magyarok próbálkoznak, már nem ragálnak a más ország beli szúnyogok.
Igaz, ezt csak akkor vennéd észre, ha annyira szeretnének, mint a férjemet.
Nem ér kinevetni!
Amikor a magyar lapkát használtuk, akkor reggelre a férjem egy vörös lufihoz hasonlított. És a nálunk kapható spraytól is csak röhögtek a dögök.
Amikor rákérdeztünk, hogy miért nem jó a magyar készítmény, akkor azt mondták, hogy a görög szúnyog riasztóknak egész más az összetétele, ami nagyobb hatásfokkal rendelkezik, a helyi vérszívók ellen.