Érdeklődnék az apartmanról kicsit bővebben,amiről írtál.Van-e honlapja,ahol esetleg képeket látni róla,mennyire van a "pusztában"?Közelben van-e valami vásárlási lehetőség?
Sziasztok! Mi Nea Potidea é Nea Fokea közötti úton voltunk egy apartmanban 07.22-07.31 ig 40 Euroért négyen. Nagyon jó kis szállásunk volt két hálószoba kis nappali légkondi tengerre néző terasz, jó kis nyugis szinte saját strand. ha érdekel valakit szívesen megadom a címet, nagyon meg voltunk elégedve a hellyel. Főleg a nyugalmat keresőknek ajánlom!
Pont az idén kalandoztunk arrafelé, de a faluba nem mentünk be, csak a környékbeli partokat derítettük fel. Siviritől délre, két jó helyet is találtunk, ahol megálltunk fürödni. A robogóbérlés nálunk is tervbe volt, de jövő nyárra maradt, időhiány miatt. 15-től 23 euróig volt a kínálat, legalább is ahol mi néztük.(Kallithea, Pefkohori)
Aki a Kassandrán jár, el ne felejtsen bemenni Anicék kertészetébe !
( Afitos, a főút mellett.)
A jázmin, amit tőlük hoztunk, beillatozza az egész udvart.
Szuper.
mi Possidit néztük esetleges uticélnak,ha esetleg arról van valami infód szívesen vennémFőleg az érdekelne lehet-e ott robogót bérelni,mert felfedeznénk a félszigetet
Szia Barbageorgopulosz!
Kassandrai nyaralást tervezünk a nyár végére. Nem jártunk még ezen a részen (csak Sithonián), de nagyon felkeltette az érdeklődésem. Most olvasom vissza a néhány oldalas infókat a városokról. Az Afitos főútja melletti kertészetet jegyeztem. Szállás ügyileg egyenlőre Polychronot néztem, Afitos a drágább kategóriába tartozik. Szeretnék érdeklődni, hogy mennyiért szoktál szállást foglalni? Köszi válaszod előre is! Üdv.
Na szóval.
Ez is megvolt.
Sajna, túl gyorsan eltelt.
Szuperjó volt mint mindig. Mivel ez volt itt az 5. (amúgy a 15.) utunk.
A múlt hétfőn, láttunk delfineket is reggelizés közben, az erkélyről.
Ez nincs mindig. De jó lenne.
Anicnak jelentem, a jázmin, meg a másik kis fehér virágú, (ennek a nevére már 10 perc múlva nem emlékeztünk ) meg a kis színesek is, épségben hazaérkeztek. Köszönjük az útbaigazítást, a keddi piachoz is.
Mivel, csak itt tudtunk vásárolni a kedves afroamerikaiaktól igen "márkás " termékeket, ajándékozás céljából.
Köszönjük Görögország, köszönjük Afitos!
Szerintem jövőre, újra "felhozom " egy kicsit az Afitos topicot.
Ez a nyaralás is szuper volt.
Ha valaki a Kassandrán jár, feltétlenül keresse fel Afitoson, a főút mellett található kertészetet.
Akkor is, ha nem akar semmit venni.
Fog.
És még magyar szót is hallhat.
Anicnak jelentem, sikeresen hazaértek a gránátalmafák, meg a ciklámen színű futóvirágok, sőt, az ajándékba kapottak is.
Egészen véletlenül találkoztunk Aniccal és családjával, és igen szívélyes kiszolgálásban volt részünk.
Köszönjük !