Szia, ha találsz vmit, lécci írj, mert én is pont ott keresek tranzitszállást (07.04-re :) ) a camping-ról én se nagyon tudok semmit, most írtam nekik, hátha válaszolnak. köszi.
07.03-án indulunk lefkadára,közben megnézzük a vikos völgyet .Ioannina közelében van 1 kemping,tud-e valaki róla valamit ? A neten nem sokat találtam róla,esetleg olcsó appartman v. bungalló is érdekelne ioanninától a vikos np-ig. 2éj-4főre .
Sziasztok!
Tudna valaki nekem segíteni Epirus kempingügyben?
Korfu szigetétől nem messze keresnék sátrazó helyet, olyat, ami ányékos, nem túlzsúfolt, (minél kisebb férőhelyes, annál jobb), és a strandja sziklás is meg köves is...
Ezek közül ismertek-e párat? Ha jót/rosszat tudtok mondani, segítenétek a választásban
Első kézből arról a kempingről nincs infóm, de a google elég sok találatot kiad
pl. itt van egy: http://www.campsite.gr/kalamitsi/index.htm
A FACILITIES alatt elég sok szolgáltatást találsz ami igénybe vehető.
Egyébként elég sok kempinget jártam meg Görögországban, de szinte mindenhol ingyen igénybe vehető volt a hűtő fagyasztó. És elég kulturált tiszta volt minden kemping és a hűtők konyhák mosdók.
Szívesen mennék de sajnos valószínű hogy idén sem jön össze.
Nektek jó utat és nyaralást.
Thalatta Camp kalamitsi-röl tud valiki "elsökézböl "informaciot ? juni 20 -an 3 tizenéves gyerköccel indulnánk életünk első sátorozására ! Van közös hütőszekrény vagy számoljunk a 4 eur/nap bérlettel?
lassan, de biztosan kezd körvonalazódni a progim
köszönöm mindenkinek aki infoját megosztva segíti az akadályok leküzdését és megkönnyítik a szervezést.
van a motorhoz pohárhűtő, és úgy vagyok evvel a hideg innivalóval, hogy ha nem olyan nagyon hideg nem zavar, mert a szervezet úgy is felmelegíti a test hőfokára, ami energiát von el és ez nem élénkítő. remélem ez még nem off, ha igen bocsi
a lehajtót bejelöltem a térképen és vasárnap az esti órákban érkezem a tervek szerint
"Mész Szalonikitől lefelé, és az utolsó fizetőkapu után 2x1 sávosra szűkül az út. Itt nemsokára lesz a "Panteleimon" lehajtó jobbra, de ne gondolj rendes látható lehajtóra, hanem szinte csak meg van szakítva a szalagkorlát, és jól le kell lassítani, hogy leforduljon az ember. "
Szerintem, jobban jár, ha Paralia Skotinas-nál jön le a pályáról, itt van rendes lehajtó, meg megspórolja az utolsó fizetőkaput, ( ami jelentéktelen összeg motoroknak) és pont ugyanoda jut, csak a kempingsor másik végére.
Érdemes hétközben érkezni, olyankor van üres hely, hétvégére leözönlenek a görögök. ( a Heaklia kempingben vannak 1ágyas szobák is )
Persze, iható. Két kempingben találkoztunk automatával. A Castelloban és a Posidonban (Iria beach), mindkettőben nyugodtan fogyasztottuk. Ugye a Castelloba már 25 éve járunk vissza, sosem volt gond. Ide mindig viszünk nagy nyomós termoszt, és azt töltjük meg az automatából. (persze motoron az nem megy) Így nem foglalja a hűtőben a helyet a sok víz. De neked nagyon előnyös lenne az ilyen automata.
A kempingekben lévő hűtőszekrény általában annyit jelent, hogy a főzőhelyiségben van ingyenesen használható közös, nagy hűtőszekrény, esetleg fagyasztó is. Jobb görög kempingekben van hidegvízautomata, melyből ingyen tölthetsz jéghideg ivóvízet.
Én csak a szárazföldön szoktam utazgatni, szigetekre még nem mentem, ezért nincs tapasztalatom.
Kréta-i kempingekről valami tapasztalatod esetleg?
mivel elég régen volt, hogy sátorban laktam volna így nem tudom, hogy kemping honlapján feltüntetett hűtőszekrény, ill. jég gép mit is takar valójában, benne van alapban, v. külön -mint áramért- fizetni kell?