Kárpátoszi mesék
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Élménybeszámolók
<   1 2 3 4
Üzenet
  Busaianiko | #45474 Üzenet | 2007-09-20 21:09:37 |
Bocsi a kis off-ért, hiszen ez nem karpatosi mese, csak muszáj volt leírnom. icon_smile.gif
  Busaianiko | #45473 Üzenet | 2007-09-20 21:09:07 | Válasz a #45468. hsz-ra Előzmény #45468
Tényleg jó ez a sztori Andi! Nekem régrõl van egy hasonló, még amikor Olimpyc Beach-en nyaraltunk. Akkoriban ment egy szám nagyon minden rádióadón, de nem is tudtuk ki énekli, és üzletekben nem is láttunk hasonlót. Egyszer az egyik boltban megszólalt, rögtön kérdeztük, hogy van-e ez a lemez, az eladó benyúlt a pult alá, és egy írott kazettát (még akkor nem nagyon voltak cd-k) elõvett, hogy ez az!!! Ideadta valami potom áron, itthon még sokáig a kedvencem volt!!! Szerintem nagyon rendesek, mert így olcsóbban hozzájutunk és lehet, hogy sokkal hamarabb, mint ahogy hivatalaosan kiadnák!!! icon_lol.gif icon_lol.gif
  Vojandi | #45468 Üzenet | 2007-09-20 20:53:57 |
Hazafelé betérünk egy fotó-cd üzletbe. Valami görög popmixes cd-t vennék, de csak egyéni elõadok lemezei vannak, azok is jó borsos áron, 24-27 Euro körül. Az üzlet tulajdonosa végül megkérdi, mit keresek. Most nincs mixe, jövõ héten jön új kollekció – mondja – de neki van sok mixe, menjünk utána. Bevezet egy hátsó helyiségbe, ahol a fényképeket hívják elõ és elõvarázsol a számítógépbõl egy csomó jó görög zenét, amelyiket csak akarom válasszam ki, mindre rákattint, hallgassak bele. Végül ír nekünk egy cd-t tíz Euróért. Repesek a boldogságtól, mert az egész városban ez az egyetlen bolt, ahol cd-t lehet kapni, én pedig mix nélkül nagyon szomoróan tértem volna haza (kérdés, hogy jó lett-e a cd, még nem hallgattunk bele).

Na ez a sztori annyira megtetszett, hogy volt egy olyan érzésem, hogy minden napra fog jutni valami hasonló szorti...és pár napig így is történt. .
  Vojandi | #45461 Üzenet | 2007-09-20 20:08:55 | Kárpátoszi mesék
Míg Jox hazajön a nyaralásból, és felteszi majd a beszámolóm, addig ide írogatok töredékeket.

Az Olympic Airlines propelleres masinája a 60 évekre emlékeztet. Beszállunk. A pilótafülkének nincs ajtaja, utána jön a csomagtér, amit két oldalt nagy lukacsos háló választ el a folyósótól, ott vannak a csomagjaink. Azután van egy ajtó, azt becsukják, ott elóvarázsol a lazán felöltözött stuward egy összecsukható széket magának és már száll is velünk a borzasztó hangos kávédaráló. Kapunk egy pohár kólát és egy kis csomag mézes-fahéjas csipszet is. 20 perc alatt Karpathoson vagyunk. Semmi különbséget nem éreztem a propelleres gép és a sugárhajtásúak repülése között.
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Élménybeszámolók
<   1 2 3 4

Copyright © 2003-2026 Hellasz.hu