Köszi Jox, de miért mondod ezt, nagyon hosszú, bonyolult, vagy más miatt?
Esetleg busszal? Az a gondunk, hogy Makrygialostól elég messze van Athén, de mindenképp egyénileg szeretnénk lemenni, és ezért gondoltam, hogy ez nem lenne annyira fárasztó.
Ez még mind csak terv, hisz még odébb van augusztus, de minden lehetőséget átgondolok.
Sziasztok. Meg szeretném kérdezni, hogy vonattal Athénba érdemes-e elindulni, pl. Katerini vagy Nei Pori felszállással? És még ugyanaznap visszajönnénk valamikor késő?
Szerintem nem. Hacsak nem a vonatozás miatt.
Jox!!!
Én úgy emlékszem Robi ezt már megcsinálta...De nem 100-as
Sziasztok. Meg szeretném kérdezni, hogy vonattal Athénba érdemes-e elindulni, pl. Katerini vagy Nei Pori felszállással? És még ugyanaznap visszajönnénk valamikor késő?
Sziasztok. Meg szeretném kérdezni, hogy vonattal Athénba érdemes-e elindulni, pl. Katerini vagy Nei Pori felszállással? És még ugyanaznap visszajönnénk valamikor késő? Próbáltam valami menetrendet keresni de nem sikerült. Ahol lehetett volna az az oldal nem jött be valami miatt.
Árat azt találtam valahol, de már nem tudom visszakeresni. Autóval leszünk üdülni, de azzal nem szeretnénk lemenni, szivesen kipróbálnánk a vonatot, vagy esetleg a buszt. Előre is köszönöm.
Köszönöm a segítségedet. Mindenképpen gyalog fogjuk megközelíteni, de saját autóval megyünk be Athénba.
Az Akropoliszt kihagyjuk, mert ott már voltunk, de a Plaka akkor kimaradt.
Plaka Athén szívében a belvárosban található, roppant egyszerű a megközelítése gyalog, autóval már kevésbé mivel elég szűk és egyirányu utcácskái vannak, ha mégis oda merészkednél autóval akkor a parkolásért fizetned kell (járkálnak a parkoló őrök-vagy közterület felügyelők- és ellenőrzik és büntetnek,saját szemmel láttam )
Plaka gyalog könnyen megközelíthető de ha mégis metróval közlekedsz akkor Syntagma és Monastiraki állomástól közelítsd meg!!
Küldök pár térképet, ezen könnyen beazonosíthatod hol is van Plaka illetve utca neveket is beazonosíthatod: