A 300 Ft/ EUR biztos ,hogy elfogja érni.De le is megy majd.Tavaly év elején (durván) 270Ft/ EUR és júniusra láss csodát 230 Ft/ EUR. Valaki tuti sokat keresett vele, de én reménykedem,hogy a mostani árfolyam lejjebb esik, és mi "kis" emberek is tudunk nyaralni.
Nemrég írtam egy házidolgozatot az euró bevezetéséről, és olyan cikket találtam hozzá talán a figyelőneten, hogy nem az a baj, hogy későn csatlakozunk az euróövezethez, hanem az, ha a körülöttünk lévő országok beelőznek minket. És ahogy látom most épp ez valósul meg.
Pont tegnap váltottam eurot, 289 Ft/euro. Felháborító...
De úgy gondolom, ez az ár a nyaralásig sokat fog csökkeni, illetve ez a gazdasági válságos dolog is nyár végére lecseng.
Szeretem az optimista embereket,de félő,hogy ez a dekonyunktúra, gazdasági válság, ha csak a "csengőn" múlna az jó lenne... Realitások meg mást mutatnak, sajnos. Félő,hogy bibik lesznek a lecsengéssel...
Ebből adódóan a mi kis görög "turnénkkal" is bajok lesznek,sőt aki nincs elengedve anyagilag, bezárúl előtte egy időre a kapu, egy picinykét.
Pedig szép hely Lesvos szigete...Má mint nekem.
De van hit,remény és még előfordúlhat szeretet is...
Nemrég írtam egy házidolgozatot az euró bevezetéséről, és olyan cikket találtam hozzá talán a figyelőneten, hogy nem az a baj, hogy későn csatlakozunk az euróövezethez, hanem az, ha a körülöttünk lévő országok beelőznek minket. És ahogy látom most épp ez valósul meg.
Pont tegnap váltottam eurot, 289 Ft/euro. Felháborító...
De úgy gondolom, ez az ár a nyaralásig sokat fog csökkeni, illetve ez a gazdasági válságos dolog is nyár végére lecseng.
Nem győzött meg az ellenkezője ezidáig,hogy ez a csatlakozás nekünk valami borzasztóan jóttett...Nem találok pozitív változást, ami hervasztó...
Keresem a mezőgazdaságot meg az ipart,-nem találom...De ez mán "uff"
HÁt uffkell neki.
Érdemes a kis maszek pézváltókat figyelni - már ahol van, mert általában olcsóbbak, mint az összes bank, s nagyobb összegnél még alkudni is lehet! Aki kedvezõ árfolyam mellett utazik, használja útközben a bankkártyát, ahol csak lehet, mert még jobban jön ki!!!