Szia Tallér!
Az Apollon mellett az Aeolus is utaztat.
Más: jelentem én voltam az, aki Csarlszt idehívta ebbe a topikba, nem akartam ott vele megbeszélni a thassosi szállásfoglalást, mert ha belemegyünk, ott tényleg off lett volna, és ő maga írta, hogy elkerülte a figyelmét, hogy van a szigetről topik.
Itt pedig mindig akad segítség, vélemény, tanács.
De azóta sem járt erre.
Meg szerettem volna vele osztani, hogy bizony, itt sokan járunk/jártunk a szigetre egyéni foglalással, úgy is működik a dolog. Főleg ha van autó, és azzal mennének.
Nei pori után lehet, hogy Thasoss lesz a következő nyári úti célunk két gyerekkel. Érdekelne, milyen az éjszakai élet a szigeten, De nem a disco és egyéb ilyen dolgok érdekelnek, hanem a sétával egybekötött nézelődés, éttermek kínálata, minősége, stb. Köszönöm az érkező infókat.
Most kezdem olvasgatni újból a fórumot. Valóban nem jártam erre mostanában.
Jövőre is szeretnénk, Görögországba eljutni, talán Thasossra
Közben jártunk Egyiptomban, luxor, Nílus, Királyok völgye, Vörös-tenger.
Most is mint mindig most is autóval mennénk, nagyon megköszönném, ha szállás keresésben tudnál segíteni. Apartman lenne jó, 4 főre (2 gyerek,2 felnőtt)
Szia Csarlsz!
Irtam Neked privit!
Azért Te sem panaszkodhatsz, gyönyörű helyeket jártatok - bár én elfogult vagyok, Görögországot favorizálom minden szempontból...
Thassos pedig egy gyöngyszem, jövőre máshová szeretnénk eljutni Hellaszon belül, de egyszer tuti visszatérünk még mi is oda!
Kérdés, hogy honnét és milyen célpontokhoz használnád a biciklit.
Skala Potamian belül talán hasznos lehet, bár nem olyan nagy a falu,
de szálkás legyen aki azzal indul el onnét akár Limenas felé, akár Paradise beach felé, szerintem. A parti túraútvonalon pedig teljesen felejtős, ott gyalog, vagy quaddal a legszerencsésebb közlekedni.
Skala Potamias, Achillion Hotel de ahogyan nézem ebből motor lesz.
Mert a beszámolók alapján felejtős a bicikli, meg az ára miatt is.
De ha meg két kisebb motort kell bérelni akkor meg az ár miatt inkább autó.
Nem olyan egyszerű ezt eldönteni