Sziasztok!
Már korábban megbeszéltük,hogy hol van a kávézó,amit kerestem és hogyan jutunk el oda,de mivel nekem lassú a netem,így nem tudok annyi oldalt előre menni.
Kérhetnék egy összegzést,hogy pontosan honnan indul a komp Thassoszra,mennyi a jegy autóra és nekünk illetve Kavalaban megnéznénk még egy két nevezetességet és a kérdés az,hogy a kikötői nagy parkolóban autók is parkolhatnak vagy csak buszok?Erre már nem emlékszem,7 éve jártam ott...
Szia!
Keramotiból érdemes átmenni a szigetre (Kavalából hosszabb az út, és drágább is, ha jól tudom) 3 euro egy főnek, és az autó 20 euro. Ez csak oda.
Kavalát nem tudom, azt majd megirja más, aki erre jár.
Ez a sziget tényleg valami csodálatos. A szebbnél szebb öblök, és az a nyugalom ami itt van valami fantasztikus, és akkor még nem is beszéltem a kellemes fenyő illatról ami átjárja a szigetet. ÉS ami külön öröm, hogy a Papalimani beachen majdnem sikerült kifogni egy polipot (egyébként ez egy nagyon jó kis öböl, van halk nyugtató zene, kulturált wc, közel a parkoló, van árnyékos rész is, sznori is kiváló és még a frappé is finom. Csak azon csodálkozom, hogy Kónyu-n kívül talán senki nem említette ezt a részt.), de valahogy nem jött össze, hiába nyújtottam neki a kezem, meg vártam, mert a bujkálás után gondolt egyet és egy tintafröccsel úgy elhúzott ,mint a rakéta egy méretes szikla alá. DE majd legközelebb.
Szia!
Kavalában, a kikötői nagy parkolóban természetesen autók is parkolhatnak (mikor mi voltunk csak azok parkoltak), 1,90 euro egész napra. Teljesen friss az élmény/tapasztalat, egy hete jöttünk haza, Kavalába kétszer is elmentünk, mindkétszer ott parkoltunk.
Ha bármi kérdésed van, írj, hátha tudok válaszolni.
Ugye megmondtam? Az a beach, Papalimari? merre van, mihez esik közel?
Érezzétek nagyon jól magatokat a hátralévő időben, jó helyen gyorsan telik sajnos!
Üdv: Molli
Ugye megmondtam? Az a beach, Papalimari? merre van, mihez esik közel?
Érezzétek nagyon jól magatokat a hátralévő időben, jó helyen gyorsan telik sajnos!
Üdv: Molli
Macig, örülök, hogy ennyire tetszik a sziget!
Papalimanit mi is láttuk, igaz csak egy-két perc erejéig álltunk meg ott, megtetszett a neve. Szép-szép, de én a sziget másik oldalán lévő strandokat jobban szerettem.
Én is hasonlóképp vagyok Papalimanival.
Mi vagy 2 órát töltöttünk ott, a sznorkling kifejezetten tetszett, bár a halakat nem találtam annyira színesnek mint pl a névtelen kis öbölben S. Panagia mellett, vagy Tripiti környékén.
Szóval szép strand ez is, de a mi kedvenceink közé nem fért be.
Sziasztok!
Ma hajnalban hazaértünk Thassosról. Ez a sziget valóban csodálatos! Magamban versenyeztettem Korfuval, az eddigi kedvencemmel. A végeredmény egyenlő lett. Gyönyörű strandok, városok, falvak, nyugalom. A szállásfoglalásaim tökéletesek voltak. Skala Panagián az Arsenis és a Tassos.
Kedves házigazdák, tiszta szobák, kétnaponta ágyneműcsere. Ami nagyon meglepett az a felszereltség volt. Sok helyen jártam Görögországban, de ilyen felszerelt apartmanokkal még nem találkoztam! A kedvenc strandunk a Paradise beach volt. Gyerekekkel tökéletes, ha hullámzik, ha nem! És gyönyörű!!!! Most még nagyon sajog a szívem a sziget után........ Azt hiszem még visszamegyünk!
Örülök, hogy bejött a Papalimani, a polip miatt meg ne aggódj, valszeg egy idősebb példány volt, majd egy kisebbel összejön a randi Valszeg azért ismerik kevesebben, mert a többség messzebb szállt meg, mi Limenasban voltunk anno.