Hú tényleg, az általad említett üzletbe (μαρκετ λατσουρης), ami Skala Rachoniunál van, mi is bementünk, tényleg nagyon jó, ajánlom annak, aki arra jár.
(ráadásul ott két bolt van egy fedél alatt, ugyanis az alagsorban is van egy szupermarket, nem is értettem, hogy miért van egy helyen kettő...mi csak a fentibe mentünk be )
Albert | #209727 | 2013-08-28 21:05:54 | Válasz a #209726. hsz-ra
Szia Messinia !
A két emelet egy ugyan azon üzlet csak mind két emeleten van pénztár.
Albert | #209728 | 2013-08-28 21:06:58 | Válasz a #209726. hsz-ra
Szia Messinia !
A két emelet egy ugyan azon üzlet csak mind két emeleten van pénztár.
Tényleg? Akkor ezek szerint felülről le lehet menni az alsó részre..vagy forditva.
Ott vettünk kávét, capuccinot, kekszeket, tényleg minden jó áron volt.
Annyira vártam, hogy majd Prinosban a piacon jól bevásárolok, aztán üres kézzel jöttünk el...illetve csak gyümölcsöt vettünk. Úgyhogy a szupermarketezés volt a vigaszdíj.
Szia, szeptember közepén voltunk Thassoson, én nem emlékszem, hogy túl sok citrom és füge lett volna. Látom, hogy holnap indultok a szigetre, nagyon jó időt kívánok nektek és jó utat! Ne feledjétek a limenasi múzeumot!
Ha nem nagy fáradtság, megnéznél nekem valamit? Konkrétan, hogy merre van a Suzie apartman az Aeolustól és hogy milyen? Köszi előre is!
Üdv/Molli (Parga)
Szia, szeptember közepén voltunk Thassoson, én nem emlékszem, hogy túl sok citrom és füge lett volna. Látom, hogy holnap indultok a szigetre, nagyon jó időt kívánok nektek és jó utat! Ne feledjétek a limenasi múzeumot!
Ha nem nagy fáradtság, megnéznél nekem valamit? Konkrétan, hogy merre van a Suzie apartman az Aeolustól és hogy milyen? Köszi előre is!
Üdv/Molli (Parga)
Üdv/Molli (Parga)
Nem tudom Imrebacsi olvassa-e a topikot, ha igen, itt gratulálok a beszámolóhoz!! Max pontot kapott tőlem, nagyon informatív.
Mosolyogva olvastam végig, hiszen egyazon szigeten voltunk mindketten, ráadásul pont utánunk érkeztek mégis a sziget teljesen más oldalára voltak kíváncsiak és mást is láttak.
Nekik a romok voltak fontosak, nekünk pedig a strandok, persze ez így van jól
Mikor mi megnéztük a Mihály arkangyal monostort és onnét megláttuk Livadit .... hááát, 6 lóval sem lehetett volna visszatartani