Stavrost választottuk idén úti célnak ezen belül pedig az Eva apartmant. Ha valaki esetleg tudna pár sort írni erről a szállásról illetve térképet küldene ahol látni lehet a pontos elhelyezkedését. Megpróbáltam már keresni,de nekem nem sikerült.A hely maga nekem varázslatosnak tűnik. Mindenkinek csodálatos nyarat.
Szia Kiflic !
Nem bonyolult, csak figyelni kell. Jössz az autópályán Kavala felől és lesz egy lehajtó, ahol az van kiírva, hogy Asprovalta, Nea Vrasna és Stavros. Itt le kell kanyarodni és az első két lámpánál egyenesen kell menni. Majd kb. 4 km után elmentek a Lidl előtt, de itt is tovább mentek, míg el nem értek egy újabb közlekedési lámpát, ahol balra kell kanyarodni, mert itt értétek el Stavroszt. Egyenesen keresztül kell menni a városon a körforgóig, ahol szintén egyenesen kell menni. A platános strand kb. 200 méterre van.
Sziasztok!
Egy kis segitséget szeretnék kérni.Thassosról hazafelé fél napra meg szeretnénk állni valahol,apa szunnyadna én meg fárasztanám a másfélévesünket Egy kedves ismerösöm Stavrost ajánlotta,ott is a távolabbi platános strandot,hogy van árnyék,játszótér és zuhany is.Próbáltam visszakeresni vagy térképen megnézni,de nem sikerült.Nagyon örülnék,ha valaki segitene,merre találom.
Sziasztok! Ide is leírom, hátha tudtok segíteni
Az lenne a kérdésem, hogy ment-e már valaki repülővel Thessalonikibe, onnan pedig Asprovaltára vagy környékére, vagy tervezi-e a közeljövőben??
Ugyan is idén a "könnyebb utat" próbáltuk választani: Budapestről Thessalonikibe repülővel és a reptérről szeretnénk eljutni Asprovaltába, csak a gond az, hogy még nem tudjuk hogyan. Külföldi fórumon olvastam, hogy van egy bizonyos KTEL nevű buszos cég, ami utaztat, de nem is pont a reptérről, hanem pár utcával arrébb található az irodájuk, plusz elég drága is az oda-vissza buszjegy. Érdeklődtem más görög buszos társaságoknál is, mindenhol csillagászati árakat írtak. Nem tudom, hogy Görögországban, Thessaloniki környékén van- e olyan országos cég, mint nálunk a Volán pl., ami normál áron viszi el a turistákat, vagy, hogy ez a KTEL ez lenne az ?!
Akinek van bármi ötlete, tapasztalata, tippje, hogy hogyan tudnánk ezt könnyen megoldani (reptérről - Asprovaltába) annak nagyon megköszönném, ha segítene nekünk !
Most nincs időm visszaolvasni. Stavrost választottuk ki idén nyaralási bázisként első körben. Kérdésem az lenne, hogy mennyire medúzás a part? Tavaly Paralián hemzsegtek a lila medúzák, nem is maradtunk a strandon, inkább átfészkeltünk másik helyre.
Szia Mirza!
Minden csütörtökön és a körfolgalom előtt kell felmenni, ahol ki van írva, hogy Ano Stavros, vagy a hotel Millies mellett kell elmenni. Ne keseredj el de kb. 1,5 km-t kell menni a hegyre. A forgalom nagy, csak kövesd a többieket, sétálnak páran.