Sziasztok! Engem az érdekelne a legjobbam, hogy van-e Asprvovaltán olyan hely ahol igazi görög zene szól, és táncolni is lehet. (???)
Kedves Vendég!
Azt sajnos nem tudom, hogy Asprovaltán van-e, de Vrasnában van élõ görög zene, és lehet táncolni is. Vrasna kb. 20 perc gyalog. A tengerparti úton van a taverna, egy sarkon. A nevére nem emlékszem, de ha hétfõig nem késõ, akkor megnézem a videófelvételünket, úgy rémlik rajta van a neve.
Sziasztok! Engem az érdekelne a legjobbam, hogy van-e Asprvovaltán olyan hely ahol igazi görög zene szól, és táncolni is lehet. (???)
Kvalcsi | #1005 | 2005-08-02 10:13:49 | Asprovalta és környéke
Kedves Vendég!
Asprovalta egy nyüzsgõ üdülõhely, rengeteg szórakozási lehetõséggel. Ha esetleg itt nem találnál (amit kétlek) ízlésednek megfelelõ szórakozóhelyet, átmehettek Stavrosba a Cross Discóba is. Apstrovaltáról van ide buszjárat, sõt egyénileg bebuszozhattok Thesszalonikibe is. Ott nagyon sok látnivaló van, pl. Fehértorony, Szent György Rotunda, Galérius császár diadalíve, Török bazár, a Felsõvárosban lévõ vár a Láncos toronnyal, az Agiosz Dimitriosz Bazilika, Nagy Sándor szobra, stb. Kavalába is nagyon érdemes elmenni, mert gyönyörû fekvésõ város. Itt érdemes megnézni a római kori vízvezetéket, a várat és a török nagyedben lévõ Mohamed Ali házát, valamint az Imarettet. Nagyon hangulatos városrész, a szûk kis utcácskákkal. Ha van kedvetek Thasszosz szigetére is át lehet hajózni. Festõi kis sziget.
Én 2003-ban jártam Apstrovaltán utoljára, így mostani árakat sajnos nem tudok mondani.
Üdv.:
Én voltam Asprovaltán, és sehol nem láttam delfináriumot! Ez a falu szerintem túl kicsi egy delfinárium fenntartásához.
Ez a hír szerintem kicsit tévesen került a köztudatba.
Merthogy delfineket azt kora hajnalban a tengerben láthatsz!
Mi egész rajokat láttunk, mikor kint voltunk, kb 100 méterre a partttól!
Érdemes valamikor a kora reggeli órákban kinézni!
Zsazso | #998 | 2005-08-01 13:04:31 | Hol van delfinárium?
Asprovaltára megyünk aug.8-án, azt halottam van valahol delfinárium, ti esetleg tudjátok hol van?? Nagyon szertnék delfint látni. Elöre is köszi. Zsazso.
Vendég | #879 | 2005-07-19 17:20:39 | Asprovalta és környéke
Sziasztok!
Augusztusban megyek Asprovaltára, és szeretnék addig sok infót gyûjteni róla. Minden érdekelne: szórakozási lehetõségek, kirándulások, árak, egyéni tapasztalatok.
Kiváncsian várok midnen hozzászólást!
Sziasztok!
Ez a népszerû üdülõhely szinte teljesen egybeépült Vrasnával. Tengerpartja homokos, mely igen gondozott. Eléggé népszerû az angol túristák körében is, és elég nyüzsgõs. Aki a mozgalmasabb nyaralóhelyet szereti annak jó, mert rengeteg szórakozóhely, taverna van. Elég zajos, mivel a fõutcáján átmenõ forgalom van Kavala felé és vissza Szalonikibe.
Üdv.: