Nem én mondtam, hogy adnak ajándékot a DIA-ban, csak annyit írtam, hogy kb. 50 méterre van a Stavros Beach apartmantól.
Juhi említette a kisüveges ouzót mint ajándék.
Kvalcsi az nem a Dia, hanem a Zoi. ( most is adnak vásárláskor, általában egy doboz sört, bizonyos összeghatár felett) - minden másban tökéletesen egyetértek veled..
ja és Jorgo tényleg elvált.
A tesóm nála dolgozik a KoraLIBAN egész nyáron, úgyhogy én is kint leszek idén elég sokszor.
Ki mikor utazik? Én 19-én indulok útnaK és 2 hetet maradok.
Szia kvalcsi !
Most írtad, hogy a Koralli tulajdonosának Jorgosnak, magyar volt a felesége. Már nem az? Utoljára két éve jártunk arra, még találkoztunk a feleségével Katerinával is.
szunyi zsu- nak üzenem, hogy a medence használat valoban téritésmentes, és a DIA szupermarketben mikor mi voltunk beszéltek magyarúl is, illetve 15 vagy 20 euro felett kaptunk egy kis üveg uzót ajándékba.
juhi
Nagyon szívesen! Tényleg nincs okod aggódni, nagyon jó helyen van a Stavros Beach. A FEDRA Tours mellett van egy étterem, ami a Jorgos Nanakosé (a Dias Zeusz tulajdonosa), úgy tudom, hogy 10% árengedmény van a velük utazóknak, de ebben nem vagyok biztos, hogy idén is így van-e. Nagyon jó kaják vannak a KORALI tavernában is, és a tulaj Jorgos beszél egy kicsit magyarul is, mert magyar lány volt a felesége. Ezt a tavernát majdnem a nagy park elött találod a központ felé, abban az utcában ahol a Stavros Beach is van.
Hát Valcsi lenyûgöztél ezzel a válasszal, NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM!
Elöszõr féltem az apartman elhelyezkedésétõl, de te igazán meggyõztél, és úgy látom semmi okom a félelemre.
Mégegyszer nagyon szépen köszönöm az infókat!!!!!!!
Azt elfelejtettem írni az elöbb, hogy a Cross discó sincs messze a Stavros Beach-tõl, csak nem a központ felé, hanem ellenkezõ irányba kell elindulni. Ott lesz a Vrasna felé vezetõ úton, az apartmantól kb. 300-400 méterre.
A tengerpart a háztól kb. 50 méterre van, és ott 2002-ben 5,-Euróért lehetett 2 napozóágyat és egy napernyõt bérelni, de ebben benne volt fejenként egy-egy általad választott valamilyen ital pl. üdítõ, víz, sör, vagy frappe. A part egyébként homokos-aprókavicsos, a víz nem olyan nagyon tiszta, de azért nem is koszos.
Én ugyan nem abban az apartmanban laktam egyszer sem, de tudom melyik. Nagyon jó helyen van, közel a tengerparthoz. Vele szemben van a Dias Zeusz kinti partnerirodája a Fedra Tours. Innen indulnak a fakultatív kirándulások. Úgy tudom, hogy a Stavros Beach vendégei térítésmentesen használhatják a mellette levõ Rendina Beach szálloda úszómedencéjét. Nagyon közel van a központhoz is az aparthotel, és talán 50 méterre van tõle a DIA nevû szupermarkett, ahol elég jó árakon lehet bevásárolni.
sziasztok!
Most fizettükk be a szerelmemmel a nyaralásunkat, a Dias zeus travelnél.
Stavrosba megyünk a Stavros Beach apartmanhotelba.
Ha valaki már járt ott vagy tud errõl az apartmanról valamit mondani akkor létszi írja meg nekem.
A rossz vélemények is jöhetnek (ha van)!
szerintem akinek van érvényes diákigazolványa, annak jár a kedvezmény...függetlenül attól, hogy elmúlt-e 16 éves.
A Dias Zeus Travelnél ha jól tudom, 6% a diákkedvezmény mértéke.
Köszönöm a választ!Már csak azt szeretném megtudni, hogy a diákkedvezmény annak jár aki még diák vagyis tanuló(?) vagy csak 16 éves korig érvényes ez a kedvezmény?
A legtöbb utazási iroda Atlasz vagy Providencia biztosítást köt, így ezek egyenáron vannak. Napi díj van. Három különbözõ szintû biztosításból választhatsz, kb. napi 600 Forint körül mozog az ár.