Peloponnészosz
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Peloponnészosz
<   1 2 3 ... 25 26 27 ... 113 114 115   >
Üzenet
  Verka | #149761 Üzenet | 2010-08-21 18:47:32 | Re:
Ja, egyébként sziasztok, már meg is jöttünk, amint látjátok. icon_wink.gif

Lujza, bár gondolom, már nem olvasod, de az Erodios kempingben is érdeklődtünk többek között, mert legalább 10 db hirdetésük van kint, amelyben "rooms with AC"-t hirdetnek, de mikor bementünk, közölték, hogy csak sátorhely van, szóval felejtős volt.

Gialova volt amúgy az egyik legnehezebb hely szálláskeresés szempontjából, pont utána írtam be a fórumra, de szerencsére aznap estétől változott helyzet, az utána következő napokban könnyen és normális áron találtunk szállásokat. De Gialova nagyon tömegesnek és felkapottnak - és éppen ezért túlárazottnak - tűnt. Pedig ott nem is hétvégén voltunk.

Tegnap este az utolsó szállásunk volt még nehéz dió, Mavrovouniban kerestünk, de hiába kérdeztük végig az egész partot, mindenhol tele voltak, egyetlen hely sem volt sehol. Ez egyértelműen a péntek este miatt volt.
  WhiteFrost | #149760 Üzenet | 2010-08-21 18:46:56 | Válasz a #149759. hsz-ra Előzmény #149759
Üdv itthon kiss.gif

Várunk sok sok jó képet és leírást a szép helyekről
  Verka | #149759 Üzenet | 2010-08-21 18:40:44 |
vojandi írta:
ma Gerolimenasban alszanak, szerintem abban a hotelban, amiről Kitty írta, hogy közös mosdó volt kint a folyóson - de ez nem biztos.

Sztem nem abban aludtunk, legalábbis saját füdőszobás szobánk volt. Ebben (Akroyiali) a nagy parti hotelben voltunk, nem lehet eltéveszteni, a legnagyobb és a legközpontibb helyen van. Ide mentünk be először érdeklődni és rögtön volt szép kis strandra néző szoba, nagyon szuper volt! icon_smile.gif

Gerolimenas képekről kicsit lepukkantnak tűnt nekem egy béna stranddal, de élőben egyáltalán nem ilyen volt, hanem nagyon hangulatos kis hely, és a strandjának iszonyatosan tiszta, gyönyörű víze van, bár nem nagy és a legkevésbé sem mondható eldugottnak, de mégis borzasztóan tetszett az egész úgy, ahogy van!
  Vojandi | #149653 Üzenet | 2010-08-19 21:19:36 |
Most én is megnéztem Verka útitervét és megdöbbentem, hogy elment az idő, az utolsó két napban vannak. Minden nap kapok tőle sms-t, aminek nagyon örülök, ma Gerolimenasban alszanak, szerintem abban a hotelban, amiről Kitty írta, hogy közös mosdó volt kint a folyóson - de ez nem biztos. Már nagyon várom tőle a részleteket. Míg ők biztosan maradnának, én már azt várom, hogy jöjjenek és meséljen. icon_smile.gif Bocs Verka!! icon_wink.gif
  Lujza | #149537 Üzenet | 2010-08-18 21:29:07 | Válasz a #149446. hsz-ra Előzmény #149446
Szia Andi!

Jó, egyébként Gialova bejönne ha lesz még szabad bungaló. Szeretnék az öbölhöz legközelebb lenni, de már nincs időm levelezni velük.
Bár szerintem még megérne egy sátrazást is.

Hátha most hétvégén mindenki befejezi a nyaralást.... icon_biggrin.gif
  Vojandi | #149446 Üzenet | 2010-08-18 09:58:50 |
Nem. Methoni nem szép település, laposan helyen, szétszórt házak, nem szép part....a vár teszi csak romantikussá.

PIlos szerintebb sokkal eredetibb, szebb városka, de ott nem nagyon vannak szerintem szállások, mert ez egy tömör szerkezetű, kicsit már délolszos jellegő falu, ahol egymásra vannak nőve a helyiek házai.
Passz. icon_smile.gif Én egyikben sem laknék. Hanem inkább környékbeli üdülőhelyen, mint Gialova, vagy Finikounda.
  Lujza | #149444 Üzenet | 2010-08-18 09:50:53 | Válasz a #149439. hsz-ra Előzmény #149439
Szia!

Nagyon köszönöm! Már nem emlékeztem melyik topikban volt...
Tehát nem is lesz Monemvasia. icon_lol.gif

Andi! Egyébként Pylost v. Methónit választanád szállásnak? Methóni romantikusabbnak tűnik, nem?

Találtam az Erodios kempinget is, a bungaló 65 euro, nem tudom járt ott már valaki? icon_lol.gif
  Vojandi | #149439 Üzenet | 2010-08-18 09:14:30 |
Verka útiterve: http://www.hellasz.hu/forum/viewtopic.php?p=145840#145840
én is csodálkoztam, hogy már 5 oldallal visszább van, eleinte én sem találtam, mert közelebb kerestem, nem ennyire vissza. icon_smile.gif
  Lujza | #149436 Üzenet | 2010-08-18 09:07:32 |
Szia Verka!
Jól rám ijesztettél! Gyorsan foglaltam is szombatra szállást Monemvasián. Vagyis Gefirán, Antonakos. Most keresem a többit....Elafonisos, Mani, Pylos irányban.
Van esély hogy találkozunk? Vagy akkor már jöttök haza? (Nem találom az útiterveteket.)Ha igen, gyertek oda iszunk valamit!

Van esetleg valakinek bevált szállása Methóni-Pylos-Gialova környéken? Methóniban egy szállást találtam, de nem írnak a szobában hűtőszekrényt, ez egy kicsit zavar.

Köszönöm!
  Vojandi | #149387 Üzenet | 2010-08-17 20:23:34 |
Verkáról az első hírt rossz topikba írtam (az Elafonissoshoz) - arra senki sem reagált. icon_smile.gif Szerencsére én minden nap hallok felőle, de már nagyon várom a bőséges, részletes, igazi beszámolóját.
  WhiteFrost | #149354 Üzenet | 2010-08-17 17:57:51 | Válasz a #149301. hsz-ra Előzmény #149301
Szia Verka!
Örülök, hogy jelentkeztél, további jó nyaralást.
kiss.gif
  Jenike | #149320 Üzenet | 2010-08-17 14:05:56 | Válasz a #149301. hsz-ra Előzmény #149301
Szia Verka!

Nagyon örülök, hogy szántál ránk időt és kaptunk egy kis információt. További szép utazást!

Jenike
  Verka | #149301 Üzenet | 2010-08-17 11:41:53 |
Sziasztok!

Gyors bejelentkezes a Peloponneszoszrol. icon_smile.gif Nem szoktunk ilyet csinalni, de most szuksegunk volt netre, es nem birtam ki, hogy ne nezzek be ide is. icon_smile.gif Minden szuper (kis offtopik: Lefkada annyira tetszett, hogy fontolgattuk, ne maradjunk-e meg ott tovabb, esetleg vegig icon_razz.gif, de aztan persze megis tovabbjottunk).

Kokszi, tegnap Voidokilianal felmasztam a varba, szerencsere kigyoval nem talalkoztam, viszont nem is volt veszes a maszas egyaltalan, rosszabbra szamitottam. De lehet, hogy azert talaltam konnyunek, mert miota Te voltal ott, mar kiepitettek kicsit a strand feloli osvenyt: a barlangtol jobbra egy rovid szakaszon vannak huzalok korlatnak es nehany vaskampo a sziklakba beleverve, igy jol fel lehet menni. Ez egyebkent azert erdekes, hogy igy megkonnyitik a feljutast, mert a masik oldalrol az van kiirva, hogy a var eletveszely miatt le van zarva. icon_smile.gif

A Peloponneszosz meg mindig nagyon tetszik, Kakovatos es V. strandja is nagyon szep volt, Olympia es Nestor-palota pedig nagyszeru. Az utobbirol nem gondoltam volna, hogy ennyire nagyon jo lesz, de az volt.

Szallashelyzet: ez annyira nem jo. Legkozelebb ezt az augusztust majd jobban atgondolom. Szallas van, az igaz (kiveve aug. 14, az unnep eloestejen csak fel 10 korul talaltunk egy nagyon gaz szobat, de akkor mar annak is orultunk), de az arak... itt aztan nincs valsag... legalabbis most nem hajlandoak meg este sem sok helyen a 70 euros szallasarbol 10 eurot sem engedni, inkabb hagyjak, hogy elmenjunk... szoval annyira azert nem ugy tunik, hogy szukseguk van a penzre... De sokan is vannak egyebkent mindenhol, a strandok tomve stb...

Holnaptol jon a Mani, nagy varakozasokkal nezek elebe... icon_smile.gif

Sziasztok, megyunk tovabb... icon_smile.gif
  Vojandi | #148392 Üzenet | 2010-08-10 14:03:39 |
Szia Jenike!
Köszi érdeklődésed.
Nem tettem fel képeket, mert felesleges duplán, nekem az dupla munka, meg itt sokat veszítenek a minőségükből.
Ahogy Valcsi írta, rengeteg képet beletűzdeltem a beszámolómban a blogon, könnyen vissza tudod keresni.
A webalbumom cimét privátban küldöm.

Üdv, Andi
  Kvalcsi | #148380 Üzenet | 2010-08-10 12:32:23 | Válasz a #148363. hsz-ra Előzmény #148363
Szia Jenike!

Olvasd Andi blogját, ott képekkel illusztrálva végigkövetheted a nyaralásukat!
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Peloponnészosz
<   1 2 3 ... 25 26 27 ... 113 114 115   >

Copyright © 2003-2026 Hellasz.hu