CSUMI Atosz!!!Nagyon-nagyon tetszik,mint mindegyik sziget,talán 1 a kivétel,tudod,a következő meghóditásra váró célpontod:Lesvos/bos.Pedig annyira igyekszem megkedvelni,de nem megy DE hogy ne legyek itt off,hogy lehet eljutni,milyen módokon Kytherára?
Majd én is ezt szeretném kitapogatni a sötétben/srác koromban is ilyen vótam/ Má mint,hogy miképp lehetne relatíve olcsón,és két hétig(!!) naná, eljutni erre a képek szerinti kis tüneményre.Lesvos az meg régi dilemám. /ezt hogy ke helyesen írni/Te tudod?
Hirtelen most nem tudom merre kapkodjam a "búrámat,"mert itt spúlban külditek a jobbnál jobb kythirai képeket,de ennek csak örülni lehet,hogy ez a picúr sziget nagy érzeteket mozgat meg.Köszi Kvalcsi és Annita.
CSUMI Atosz!!!Nagyon-nagyon tetszik,mint mindegyik sziget,talán 1 a kivétel,tudod,a következő meghóditásra váró célpontod:Lesvos/bos.Pedig annyira igyekszem megkedvelni,de nem megy DE hogy ne legyek itt off,hogy lehet eljutni,milyen módokon Kytherára?
Cuppantalak Zsebkuty Nem az a helyzet nálunk,hogy a gép a nejem egyik munkaeszköze és ha ő nem melózik akkor férek hozzá.
Meg aztán nem vagyok egy virtúóz a gépen, a képfelrakással meg szenvedek Én még a betűket is keresem... A család még három tagja üti vágja a témát és tényleg kell néha a segítség.De ezt már
csak a nejemtől kaphatom,mert a fiamat meg a lányomat szélnek engedtem... Kythira meg most foglalkozat roppantúl,na meg Lesvos.Ami a szívemen a számon az nem múlt el,de sok esetben nem tartom már érdemesnek senkivel,különösen ha nagyon okos az illető... a szópárbajt.Ittenen meg ugyi van egy kettő.Szépen írtam mi?-ittenen...
Kythira mennyire a zsánerod?
Hát,kedves Atosz!!!Nem ismerek rád!!!Ennyi szép képet felnyomni???Ihletet kaptál?Ráadásul a stilusod kissé finomabb lett,ez nem olyan jó,szeretem a megmondogatós-vicceskedős arcocskádat,vagy tán a párod keze van a dologban???Mindenesetre:Imádlak!!!
Vasárnaponként az M2 TV adón megy a "Napfényes Kythera" című ifjúsági filmsorozat. Én szoktam nézni, ha időm engedi, mert vannak benne szép felvételek a szigetről. Most vasárnap 10.40-kor fog kezdődni. Ezzel a résszel együtt, még 5 epizód van hátra.
Légyszives töröld már ki a két utolsó kisérletemet amellyel képet szerettem volna feltenni a forumba,de nem sikerült.Kythira topik.
Ne éktelenkedjen ott.
Köszi atosz