Spanyolország
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Világjáró
<   1 2 3 ... 24 25 26 ... 43 44 45   >
Üzenet
  Vojandi | #152447 Üzenet | 2010-09-25 00:42:05 |
Szia Döme!
Persze, lehet olcsóbban is, csak mi eme légitársaságoknak nem ülünk fel a gépjeire, mert nem bízunk bennük (tudod, párom repülőmániás, olvas szaklapokat és ő a statisztiáknak hisz...meg Rynnair-rel ott van a csomaghisztéria, mi inkább megveszszük a drágább jegyet, de tudjuk, hogy a társaság jól karbantartott flottával repül és vihetem a behemót nehéz bőröndöm minden extra fizetség nélkül...). Persze, aki ezekre nem kényes, az talál olcsóbb jegyeket is, így igaz, de mi nem is akarunk ennél olcsóbbat találni. icon_wink.gif
  Josza2 | #152445 Üzenet | 2010-09-24 22:41:09 | Válasz a #152439. hsz-ra Előzmény #152439
Szia Döme !
Ezt nem kellett volna. Szerelem első látásra. Ez még sokba fog nekem kerülni. icon_lol.gif icon_wink.gif
Gratulálok a képekhez. Szenzációsak. Üdv: Josza
  Döme | #152439 Üzenet | 2010-09-24 17:27:12 | Válasz a #152381. hsz-ra Előzmény #152381
Halaszer,
off:remélem túl vagy egy sikeres vizsgán !
on: itt a link a fotókhoz : KATT.

Diavetítés és F11, sajna zene itt nincs.
  Döme | #152438 Üzenet | 2010-09-24 17:23:08 |
Visszatérve Lanzarotéra: mi Madridból repültünk, odafelé Easyjettel, vissza Ryanairrel...(mindkettő igen gazdaságos volt) Az Iberian és a Spanair is jóval drágább lett volna.
  Döme | #152437 Üzenet | 2010-09-24 17:20:47 |
Andi,
szerintem Dfkunak Costa Brava az uticélja (ha jól értelmeztem), nem akar onnan továbbutazni (pedig érdemes lenne)...
  Vojandi | #152425 Üzenet | 2010-09-24 10:57:06 |
Szia dfku!

Ha előbb a Costa Bravan vagy, akkor Barcelona a nyerő reptér, mert Madrid onnan nagyon messze van. Mind Madridból, mind Barcelonából repül naponta többször is az Iberia a Kanári-szigetek mindegyikére (majdnem), a jegyárak 100-150 Euro körül vannak oda-vissza, ha sok hónappal korábban veszed meg, minél jobban közeledsz az utazás időpontjához, annál drágább lesz. Span Air is repül, de róluk nem sok jót hallani, az Iberi jobb (megbízhatóbb) légitársaság.
Mi 3 hét múlva madridi átszállással repülünk így. Hogy Lanzarote vagy Tenerife vagy Gran Canaria vagy Fuerteventura, ilyen szempontból mindegy, egyformák a jegyárak.

A szállást mi direkt a szálloda honlapján foglaltuk, de mi már 3x voltunk ott, így tudjuk, hogy nem zsákbamacskát veszünk. Amúgy én is szeretek így foglalni, hogy repjegyet magam és szállást pedig irodától, előnye ennek, hogy nem kell egy vadidegen külföldinek kiadnod a bankkártya adataidat, mert itthoni irodának fizetsz, akár kp-ben is, és köthetsz visszalépési szerződést is, míg ha direktben fizetsz, akkor nem. Minket már ismert a szállodánk, így most tűlünk még egy peták előleget sem kértek, majd ott helyben fizetünk mindent.
  Döme | #152424 Üzenet | 2010-09-24 09:37:09 | Válasz a #152423. hsz-ra Előzmény #152423
Irodákkal kapcsolatban én nem nagyon tudok segíteni, magam szervezem az utainkat...
Ha viszont belevágsz az egyéni szervezésbe, akkor talán első lépésben érdemes lenne a pl.Pelikánba, a repjegy.hu-ra vagy más repjegykeresőben kipróbálni az elképzelt időpontokat. Valószínűleg nem fogja a legolcsóbb változatot kidobni (ha esetleg igen, akkor nagy szerencséd van és már meg is van a jegyed), de arra jó, hogy meg tudd nézni hogy melyik légitársaság(ok)repülik az adott desztinációt és milyen útvonalon. Szerintem Costa Brava talán barcelónai átszállással teljesíthető legolcsóbban. De lehet, hogy madridival...ez mind az időponttól függ. Ezután érdemes áttérni az egyes légitársaságok honlapjaira, ahol viszont már tényleg ki tudod választani az egyes napokhoz tartozó árat. Már csak a csatlakozásokat kell összehangolni és máris kész vagy. Még egy honlap, ami talán segít:
Katt.
itt jó eséllyel megtalálod a bel- és külföldi légitársaságokat.

Ha szezonban utaznátok nem lehetetlen, hogy valamelyik iroda indít charterjáratot, de ha jövő nyáron mennétek erről még nemigen találni infót.

Miért pont a szállást szeretnéd irodától?
  Dfku | #152423 Üzenet | 2010-09-24 09:12:01 |
Az az igazság még nm igazán tudjuk, még csak számolgatni próbálunk.
Szóval mind a két lehetőség érdekelne.

Leginkább a jegyet keresem én, a szállást pedig irodánál. Talán ilyet is lehet.

Köszi
Kata
  Döme | #152416 Üzenet | 2010-09-24 05:37:18 |
Dfku írta:
Idézet:
Lenne egy kis kérdésem. olvastam, hogy többen utaztatok már repülővel (én még soha), és jövőre Costa Brava lehet az uticél, és repcsivel szeretnék menni.
Az lenne a kérdésem, hogy kb mennyivel előtte lehet lefoglalni a jegyet, hogy minnél olcsóbb legyen, és melyik társaságot ajánljátok, esetleg utzási irodát is.

Egyénileg szerveznél (netről repjegy,szállás) vagy inkább utazási irodás megoldást keresel (talán csak chartert)vagy szállást is?
  Döme | #152415 Üzenet | 2010-09-24 05:30:09 | Válasz a #152408. hsz-ra Előzmény #152408
Andi,
icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif

Víz hőfok: minden nap fürödtünk az óceánban ami általában nem volt túl meleg, olyan pont úszásra való...nem tudom hány fokos lehetett, de a Földközi tenger nyári hőmérsékletét biztosan nem érte el. Csak egy pár helyen találtunk hasonlót ehhez, pl Orzola felé, itt:

vagy El Anclan:

Ezeknél a természetes (?) kőgát miatt kissebb a vízmozgás, ezért jobban felmelegszik.
Szerintem Graciosán is tuti vannak védett, melegebb vízű öblök, akár ez, rögtön a kikötőnél:

Ami érdekes volt nekem: még sehol sem éreztem ilyen nagy felhajtóerőt vízben, szinte minden mozgás nélkül lehetett függőlegesen(!) lebegni (persze nem ott, ahol hullámzott). Pedig nemigen éreztem sósabbnak...
Ja, és itt találtam eddig a legfehérebb, finomhomokos uniós ( icon_lol.gif ) partot:
  Vojandi | #152408 Üzenet | 2010-09-23 22:44:38 |
Szia Döme!

Sikerült megnéznem a képeket, azaz a vetítéseket, nagyon szépek, sőt művésziek!!! Köszi, és nagyon gyors voltál.
Milyen volt a víz (hőmérsékletre)? Mi sosem tudunk fürdeni, annyira jeges mindig az óceán.
A medencés képnél természetesen a Cesar manrique parkra gondoltam, csak a tenerifei martiaezzel kevertem a nevét. A Kaktuszparkból származó fotóid félelmetesen jók, hihetetlen, hogy miket meglátsz dolgokban, engem teljesen levettél a lábamról a képeiddel. Köszi ezt a sok szépséget.
  Döme | #152384 Üzenet | 2010-09-23 12:23:33 | Válasz a #152381. hsz-ra Előzmény #152381
Sajna egyenlőre még csak így van fent, de majd feltöltöm egyesével is...

Sznori: amennyit láttam igencsak hasonló a görög vízalatti világhoz, bár be kell valljam nem sok helyen próbálkoztam...a sziklás részeknél eléggé hullámzott a víz, ahol pedig homokos part volt, ott meg minek...Azért ha több időt szántam volna rá, biztosan lehetett volna találni jó részeket, de elvontak a szárazföld szépségei. (off: víz alatti képek most azért sincsenek, mert januárban beáztattam egy kicsit a gépet a tengerbe és amikor hazatértünk úgy tűnt nem lett baja, de a mostani út előtt kiderült, hogy mégis...)

on:Szerintem tényleg teljesíthető akár kisgyerekkel is az út.

off(újra): egy kalappal!
  Halaszer | #152381 Üzenet | 2010-09-23 11:55:16 | Válasz a #152379. hsz-ra Előzmény #152379
Te Döme, Te engem nem hagysz tanulni icon_evil.gif pedig még holnap lesz egy vizsgám.

Nincsenek meg véletlenül ezek a képek önmagukban feltéve valahová??? (Hogy egyeseknek milyen igényeik vannak, no icon_redface.gif )
Sajna lassú lehet a netem, mert egyfolytában elakad, és úgy nem olyan élvezetes icon_sad.gif

Víz alatti fotók is vannak? Snorkel szempontjából milyen a környék?

Viszonylag könnyen és olcsón elérhető célpont tényleg, ide még kisgyerekkel is kivitelezhető lenne egy út icon_cool.gif
  Döme | #152379 Üzenet | 2010-09-23 10:33:45 |
Remélem minnél több embernek sikerül kedvet csinálnom Lanzarotéhoz...nagyon érdekes sziget, rengeteg természeti és kultúrális látnivalóval, kellemes klímával...érzésem szerint jelenleg olcsóbban, mint egy repülős-szigetes görög út...nekünk nagy élmény volt.

A többi kép: (FONTOS: váltsatok 720p-re ill. teljes képernyőre)
LANZAROTE 3/1 HD
LANZAROTE 3/2 HD
LANZAROTE 3/3 HD
  Dfku | #152376 Üzenet | 2010-09-23 10:06:03 |
Ja és, ha lehet akkor akár Debrecenből is indulhatna a gép icon_biggrin.gif, de az biztos nem lehetséges, így Bp-ről.
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Világjáró
<   1 2 3 ... 24 25 26 ... 43 44 45   >

Copyright © 2003-2026 Hellasz.hu