Limenaria strandja homokos, itt van a belvárosiról egy fotó, ez egy nem túl nagy strand, de nem messze van a Metallion Beach, az jóval nagyobb, és szintén homokos. Arról sajnos nincsen képem, Mia albumában találsz.
balázs,
Ha már itt vagyunk...miért is (nem)kellene megbánnod a pénteki indulást? A forgalom vagy egyéb ok miatt? Megyek (virtuálisan) és olvasom Ági cikkét...
...elolvastam..hozzá is szóltam.
Nálunk sem tolonganak a hozzászólások.
De most írt az Ági egy új cikket!
Ja, és mi 24-én indulunk!
Remélem nem bánom meg a pénteki indulást, de most így alakult (nem a szokásos június utolsó vasárnapja), csak így tudtuk kihozni jól a két hetet.
Úgy kellett már előásni az aljnövényzetből ezt a topikot. Hol vannak a Thassosra utazók? És az onnan érkezők?
Az utazási listában nem szerepel senki rajtunk kívül, aki a szigetre utazik aug 05-től. Valaki esetleg....aki olvassa...ekkor jön-e?
Senki nincs már napok óta a fórumon. Esetleg van olyan aki tudna mostani árakat mondani? Étel, autó-motor-kerékpár kölcsönzés??
Milyen a jelenlegi időjárás, a tenger? (nem az internetes előrejelzést kérdezem, mert azt én is meg tudom nézni)
Köszönöm az infókat.
Sziasztok!
tudja valaki, hogy mi a neve annak a finomságnak, amit joghurtból és fenyőmézből készítenek? És hol a legfinomabb a szigeten?
Erre majd biztosan válaszol, aki tudja. Én azt sem gondoltam eddig, hogy lehet külön neve.
Én (mi, néhány baráttal) a múlt hétvégén a következőt kreáltam(-tuk): görög joghurt+hazai (termelői)vegyes virágméz. Néhány ismerőssel a hétvégén sikeresen megkóstoltattuk és megdöbbentő volt a hatás. Isteni finom! Többen még nem ettek ilyet. Magyar joghurttal meg sem közelíti.
Szerintem vegyél kint a szigeten igazi görög joghurtot (pl. Olympus.) Az út mellett több helyen árulnak mézet...a joghurtra csorgasd rá... és kész.
Szia,
mi pont ebbe az apartmanba foglaltunk két hetet júliusra az Apollonnál. Nem mondod komolyan, hogy nem aparman, hanem szálloda?! Persze nem akartam töltött káposztát főzni, de két hét éttermezést nem engedhetnénk meg magunknak. Mondj még valamit légyszi ezzel kapcsolatban, mert én máris megyek asztalt csapkodni, ha ez tényleg így van. Köszi szépen!