Nézd meg a booking.com-on az Athens Golden Citiy Hotelt kétágyas szoba büféreggelivel egy hétre 420, EUr áron van most fenn. Ez a szállás 300 m-re van az Ommoniától. Mondjuk az a tér az elég gáz, iszonyú forgalmas. Sokfelé elsétáltunk mikor ott jártam, elmentünk a Plakara is, azt ne hagyd ki, igaz én 99' ben voltam ott utoljára, akkor még drachma volt, és én fenn laktam a Lycabettus dombon, az klassz szállás de néztem rohadt drága, nekem mondjuk fizette a cégem.... Vannak jó kis élelmiszerboltok, ahol jóféle olivabogyókat, meg édességeket is lehet venni. A plakán vettünk olcsón magokat, pisztáciát, lehet alkudni...
A www.goldencity.gr a szálloda weboldala...
Én is a booking.com oldalt tudom ajánlani. A szállást nem kell kifizetni azonnal és a utazás előtt 1 - 7 nappal lemondható, módosítható a dátum minden költség nélkül.
Nem tudom, mit néztél, de pl. a Booking.com kínál többet is a belvárosban még 35 Euro/szoba áron is; igaz reggeli nélkül és azonnal ki kell fizetni, de van ott más is 50 Euro alatt akár reggelivel. Egyik sem luxus, de a célnak megfelel. Azért Athén esetében már ez is nagy szó...
Egy éjszakáért egy főnek 15-20 euró az elfogadható számomra. Június végéről van szó.
Jox köszönöm, már néztem az oldalt, de nagyon soknak találom
Van egy szállás, az Akropolisztól 10 perc séta, szóval a legjobb helyen, de ott 25 euro/éj.
Ennél olcsóbbat szeretnék, de ha nem találok, akkor ez marad.
Mediterraneo | #124424 | 2010-01-26 21:03:08 | Válasz a #123377. hsz-ra
Szia!
Anglia és Görögország között nagy ám a különbség, kulturálisan is, az időjárás szempontjából is. Ha megtehetitek, akkor legalább egy hetet töltsetek el Athénben, illetve abba (azokban) a város(ok)ban, ahová a cégetek át tud helyezni. Szerintem csak személyes tapasztalat alapján tudjátok tényleg eldönteni, hogy élhető város a számotokra Athén vagy sem.
Az Akropolisz tövében, vagy annak közelében van egy ingyenes parkoló. Én még nem parkoltam ott, csak mások ajánlották.
A belépő tavaly 12 EUR volt. Ebben benne van: Acropolis site and museum, Ancient Agora and Thission, South slope and Dionysos Theatre, Roman Agora, Kerameikos, Olympieion (Temple of Zeus).
Nemzetközi diákkal, 18 év alatt pedig ingyenes.
Nyitva tartás:
Acropolis site - Open: daily 08.00-19.30
Acropolis museum - Monday: 11.00-15.00, Tuesday to Sunday: 08.00-17.00 (holidays: until 15.00).
Juliusba mennénk Tolo-ba , onnan szeretnénk menni Athénba
Esetleg valaki tud abba segitteni hol érdemes parkirózni ,ami nincs távol Akropolisztól Esetleg Árat is milyen árba volt 2009 be.
Milyen árba vannak a belépök
Vagy ha olyan infoja van ami jol jöhet nekem kérem küldje ell
Par kerdest szeretnek feltenni Athennel kapcsolatban.
Baratnommel jelenleg Angliaban elunk egy jo ideje es gondolkodunk, hogy Athenba rakjuk at az eletunket.
Sajnos az idojaras ami nagyon nem szeretunk illetve nagy reszben mar az emberekbol is kezd sok lenni ugy erezzuk valtani kell, de haza semmikeppen nem szeretnenk jonni.a kerdes az Athen jo valasztas lenne megelhetes szempontjabol illetve hogy jol erezzuk magunkat?!
Munka elmeletileg nem problema a mostani ceg akinel dolgozunk at tudna rakni Athenba ill mas nagyobb Gorog varosokba, viszont ha nem sikerulne akkor milyen lehetosegek lennenenk munka ugyben, mennyi ido telne el mig munkat talalnank?
elore is koszonom a valaszokat minden mas informaciot amit tudnunk kellene szivesen fogadok.
Sziasztok.