Samos
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Az Égei-tenger szigetei
<   1 2 3 ... 21 22 23   >
Üzenet
  Juhi | #10530 Üzenet | 2006-07-04 07:29:59 |
Szia vojandi !
Nagyon örülök, hogy jól érezted magad, bár azt hiszem Görögországban mindenki, mindenhol jól érzi magát. Dondolom azért te még egy hetet biztos birtál volna maradni. icon_lol.gif
Már várom a képeidet és a beszámolod. icon_lol.gif
  Kyra | #10529 Üzenet | 2006-07-04 07:27:34 |
Helló Andi!

Örülök , hogy jól éreztéttek magatokat! Nagyon szép lehetett a sziget, jövõre lehet, hogy mi is Samost választjuk uticélúl. A fiam a delfinek hallatán azt mondta, hogy inkább oda menjünk. icon_lol.gif Nagyon várjuk a képeket, ha tudsz 1 delfineset is tegyél már fel légyszi. Nagyon örülne neki. Ha lesz idõd írj sokat a szigetrõl. Addig is pihenjétek ki az utazás fáradalmait!
  Vojandi | #10516 Üzenet | 2006-07-04 00:23:10 |
Szisztok!

Teljesen elérzékenyültem a hozzászólásaitoktól, hogy ennyire vártok és kíváncsiak vagytok. Jól esik. Most éjfél múlt, másfél órája jöttünk meg. Annyira jó volt, hogy ki lehetett használni az utolsó napot is. Mivel csak holnap jön másik turnus az apartmanba, megengedte a tulaj, hogy fél5-ig ott maradjunk, így egész nap tudunk még strandolni, és a végén még zuhanyozni. Annyi mesélnivalóm van, hogy az õrület. Sajnos közben megjött postán a júliusi munkabeosztásom is, és mivel egészségügyi dolgozó vagyok, nem éppen rózsás mûszakoknak nézek elébe, így nem tudom, mikorra leszek kész a beszámolóval, de a képek feltöltését elkezdem már holnap estefelé. 600 kép van.
Mondjuk, mindet nem teszem fel...

Magyar utazási irodánál, ha jól emlékszem kettõnél láttam samosi utat, de elég drágán. Nagy kár. Most már csak ilyen szigetre vágyom, azaz zöld legyen, egy kicsit már turistás, de mégsem agyonzsúfolt, és õrizze még görögös mivoltát, így úgy döntöttünk a párommal, hogy lemondunk minden eddigi terveinkrõl, a Jón-szigetekrõl és Kosról, Rodoszról is...ha legközelebb utazunk Görögbe Chios és Lesvos lesz soron.

Még sehol Görögországban nem tapasztaltam ekkora kedvességet és vendégszeretet. Ami meg meglepett, sehol semmi szemét nem volt, és a strandok 80%-án volt WC és zuhanyzó, de olyan ám, hogy milyen csempével ki volt rakva, olyat otthonra is kívánnék magamnak, és mind tiszta volt, akárcsak egy szállodában...

Most el kell búcsúzzak, meg húz az ágy. Tegnap este éjjel kettõig iszogattunk a szomszéd apartmanból megismert párral, a 40 fokos éjszakában alig bírtam valamit aludni, így ma hulla vagyok.

Én is várom már, hogy írni tudjak mindenrõl, de egy kis idõre van szükségem. Sajnos szerdán már kezdõdik a munka.

Andi
  Ferrari | #10404 Üzenet | 2006-07-02 19:46:57 |
Szia Helguska!

Igen, az a bouganvillea amire gondolsz.
  Helguska | #10389 Üzenet | 2006-07-02 14:42:00 |
Kedves Vojandi!
Már én is nagyon várom az élménybeszámolódat, olvastam a Joxnak írt mailedet amelyben egy kicsit beszámoltál Samosról. Valóban annyira dús a növényzete? Mi július 5.-én indulunk Korfura, elsõsorban a gazdag vegetációja miatt választottam ezt a szigetet, de a beszámolód alapján erõsen azon gondolkozom, hogy jövõre Samos lesz az uticélunk.
A bouganvilleas nevü növény az aminek olyan rengeteg sok rózsaszínü virága van??? És ami a házakra felfut a mediterrán országokban? Hmm. gyönyõrûséges lehet, remélem Korfun is látunk ilyet.
icon_razz.gif üdv mindenkinek.
Helguska
  Keke | #10346 Üzenet | 2006-06-30 23:08:26 |
Szia Andi!Már nagyon várom a beszámolót és a fotókat.Örülök,hogy jól érzed magad és jó választás volt Samos! icon_lol.gif icon_lol.gif
  Ferrari | #10335 Üzenet | 2006-06-30 21:04:14 |
Szia Andi!

Már nagyon várlak haza, hogy mesélj, mert egyre jobban tetszik nekem Samos.
A végén Kréta helyett Samosra megyek.
  Vojandi | #10261 Üzenet | 2006-06-30 18:02:30 |
Sziasztok!

Irtam tovabbi par mondatot a dumcsi rovatba.
Azt hiszem igazi odakat fogok irni Samosrol, most ugy erzem, a legszebb gorog hely, ahol eddig eletemben jartam, pedig nem keves helyen voltam mar!
Bovebben majd otthon fogok rola irni. Es a kepek...mar 500 kepnel tartunk. Ahanyszor bouganvilleat fotozok Valcsi, te jutsz eszembe, szinte mar neked gyujtom a bouganvilleas kepeket icon_smile.gif

Sok puszi nektek...harom nap mulva (sajnos) mar otthonrol jelentkezem.

Andi
  Jox | #9853 Üzenet | 2006-06-27 11:25:56 |
Lemonakia

Tsabou

Pythagorion
  Andra | #9837 Üzenet | 2006-06-27 09:58:10 |
Szia Andi!

Megkaptam az üzenetedet Jox-tól, nagyon köszönöm! És Joxnak is nagyon köszönöm, hogy bemásolta nekünk. icon_smile.gif

Biztosan csodálatosan szép helyen vagy, nagyon irigykedek ám. icon_lol.gif
Azért is, mert láttál delfineket!!!!!! icon_eek.gif
Kvalcsi tudja, hogy totál delfin mániás vagyok, úgyhogy ezért még jobban irigykedek.icon_smile.gif
Majd ha hazajöttél várjuk ám a nagy élménybeszámolódat!

További jó pihenést nektek és érezzétek nagyon-nagyon jól magatokat!

Puszi!
Andra
  Kvalcsi | #9824 Üzenet | 2006-06-27 08:35:38 |
Szia Andi!

Megkaptam a két e-mailed. Meseszép lehet Samos. Készíts mindenrõl sok-sok gyönyörû fotót, hogy legalább képeken láthassuk. Jelentkezz, ha megjöttetek.
További jó nyaralást kívánok!

Puszi:
  édes | #9817 Üzenet | 2006-06-27 06:35:50 |
ANDI,

Kivánok neked további jó nyaralást. icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif
  Jox | #9811 Üzenet | 2006-06-26 21:30:31 | Ímél Számoszról
Ezt az emailt Vojandi küldte Számoszról és megkért, hogy másoljam be ide, mert az ékezetek miatt nem tudott belépni ide a Fórumra.

"Szia Valcsi, Andra, Kitty es minden hellaszos!

Eltelt az elso het itt Samos szigeten. Nagyon jo ido van, azaz fogalmazzunk ugy, hogy elviselhetetlen a meleg, nappal 40 fok felett van, ejjel is alig 30 alatt. Meg delutan 6-kor is pirosra egsz a napon, igy a strandon mi abszolut csak az arnyekban tudjuk elviselni a napot. A viz eleg huvos, de nagyon tiszta es alomszep strandok vannak.
Az apartmanunk egy viragdzsungel kozepen van, telis teli szines viragokkal. En meg eletemben nem lattam ilyen buja novenyzetu szigetet, mint Samos, Korfu hasonlo. Rengeteg az olajfa, pineafenyo, de a szines viragok meg tobben vannak, a leanderek vadon nonek az erdoben, mint a gaz, mindenhol buogenvillea erdok vannak, kana, kaktuszok, hibiszkusz, nem is tudom, vajon van e meg parja e szigetnek, tenyleg olyan mint egy viragos oserdo. Az allatvilag is erdekes, szavamra 7 cm-es pokok maszkalnak az apartman korul, ma pedig lattunk egy masfel meteres kigyot, de az utteseten szetlapitva.
A telepules, Kokkari, ahol vagyunk, eleg nagy, hangulatos, van sok turista, de megsem annyira turista jellegu az egesz. Itt minden gorog nagyon kedves, elozekeny, segitokesz. Az elso heten 3 napig kis robogot bereltunk, azzal jartuk be a kozelebbi helyeket, most meg 3 napig autozunk, hogy eljussunk a tavolabbi helyekre is. Minden draga, de az autot mi mar napi 20 Euroert megkaptuk 35 helyett, mert a motort is ugyanott vettuk ki. Minden masodik nap tavernaban vacsizunk, finom etelek vannak, a tavernak nem nagyon dragak.
Voltunk egy kozeli szigeten, Furnin hajokirandulason, nagyon szep volt, es eletemben eloszor lattam delfineket a tengerben. Meg egy hajokirandulasra megyunk majd egy lakatlan szigetre. Nagyon tetszik minden.
Eddig mar 400 fenzkep keszult, ebbol legalabb 100 csak viragokrol icon_smile.gif

A tobbit majd otthon. Nagyon sajnalom, hogy nem jutottam be a hellaszra...de ez van.

Puszi mindenkinek

Suzuki, sokat gondolok ratok igy ismeretlenben is, hogy milyen lehet Santorinin nektek. Egyszerre erkezunk haza, remelem, majd te is meselsz."
  Andra | #8756 Üzenet | 2006-06-15 14:33:03 |
Sziasztok, szia Andi!

Egek, micsoda gyönyörû helyre mentek!!!!! Még nem is láttam képet Samosról, de ez maga a paradicsom!!!!
El is hiszem, hogy várod már. icon_smile.gif
  Vojandi | #8709 Üzenet | 2006-06-14 20:27:57 |
Köszi Huelva!
Már nem nagyon nézegetek képeket Samosról a neten, mert már rengeteget láttam január óta, amióta tudjuk, hogy oda megyünk...és most már csak 4 nap, és magam is fényképezhetek ott icon_smile.gif Hú de nagyon várom már. Azért köszi a címeket, majd késöbb azért belenézegetek. A másik oldalt, amita Thassos topikban ajánlottál, azt megnéztem. Jó sok görög kép vn rajta. Ott csak a samosiakat néztem végig.

Andi
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Az Égei-tenger szigetei
<   1 2 3 ... 21 22 23   >

Copyright © 2003-2026 Hellasz.hu