Hiába a busz közlekedés mert az áruház nem a telelpülésen található hanem a település vonzáskörzetébe a nemzetközi út mellett.LAkott területen kívül. Google térkép jelöli.
Ágica! Én is a helyi járatokban bízom. Pár éve is sikerült a Kassandráról eljutni N. Kallikratiába busszal - igaz, hogy elég kalandosra sikeredett -, remélem, hogy 3-6 km-eket is sikerül majd megoldani. Én még babonából nem vetettem bele magam nagyon a nyomozásba, az előleget 12-e után fizetjük, majd utána már teljes erőbedobással keresgélek!
Ez jól hangzik. Hát ha valamit megtudsz, írj, remélem helyi járattal onnan el lehet jutni az Általad írt helyekre. Szalonikiben én sem voltam, megyek én is
Igen, Flogita az nekünk is valószínű, mi biztos átmegyünk busszal Dionisou Beach-re, Szalonikibe megyünk, mert a csemetém még nem volt, Nea Moudania sincs messze. A menetrendeket még korai keresgélnem, nyáron úgyis változik. Aztán még meglátjuk, milyen fakultatív lehetőségek lesznek.
Igen, busszal megyünk mindig, az nekünk nagyobb kihívás, meg ennyi gyerekkel nem igazán akarom az autót bevállalni, mert mi még elvagyunk ha bármi történne, de mi itthon is hagyunk gyereket, tehát haza is kell jönni De egyébként van lábuk, fiatalok, átsétálunk Flogitára, meg majd nézünk vlm jó kis fakultatívot is, ami belefér anyagilag.
Hát igen, a kamaszoknak egész más elvárásaik vannak. Bár én kamaszkoromban nem lettem volna annyira válogatós, ha Görögországban nyaralhattam volna, de manapság más világot élünk, szerencsére (?).
Ti is busszal mentek? Mert autóval pillanatok alatt át tudnátok menni akár Moudania-ba, ahol azért nagyobb éjszakai élet lehet.
Az engem mondjuk nem zavar, Stavrosban az erkélyről a azos pusztát néztük, 1 db lóval, ami olyan sovány volt, hogy csak na, a másik oldalról meg egy füge kertet. Én is jobban szeretem a nyugisabb, csendesebb helyeket, csak tudod, én 3 kamasz lányt viszek, bár külön apartmant vettünk ki nekik, de a csalódott kamasz fejnél nincs kiábrándítóbb 2 hétig
suvimarta! Lehet, hogy hasonló az ízlésünk a nyaralóhelyeket illetően ! Nekünk Toroni pl. pont azért a szívünk csücske, mert leginkább görögökkel találkozhatunk.