Karpuzi,sok erõt és kitartást kívánok a munkádhoz.Elég hosszú lesz a szezon,és nagyon sokféle ember lesz az utasod,köztük fura tulajdonságokkal,és kérésekkel,folyton zsörtölõdökkel.....ehhez kívánok sok türelmet !
Minnél több elégedett kedves utast is kívánok,remélem ebbõl a típusból lesz a több
Igazán írhatnál a tapasztalataidról egy naplót,és utána kiadhatnád... Mint László Erika(idegenvezetõ)olvastad a könyvét?Engem teljesen lekötött,tetszett nagyon
Egyébként Krétán elfogadják a Magyarországi iskolai végzettséget??Úgyértem hogy hivatalosan,ha nem csak nyári munkáról van szó.
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni tõletek, talán jobban képben vagytok a témával kapcsolatban, mint én. Arra lennék kíváncsi, hogy egy magyar egyetemi diplomával van-e lehetõségem Görögországban munkát vállalni. Vagy esetleg honosítattnom kell? Fogalmam sincs az egészrõl, úgyhogy bárki, aki tud valamit kérem írjon nekem a témával kapcsolatban. Elõre is köszönöm a segítséget mindenkinek.
Kiscsillag engem annyi érdekel, hogy egy magyar diplomát elfogadnak-e Görögországban. Kell-e honosítanom, vagy nem? Ez a nagy kérdés. Munkám van kint, de nem a diplomámnak megfelelõ. Ha tudom, hogy elfogadják, akkor annak megfelelõen kezdek el állást keresni kint. Nem ajánlatokat vártam, hanem információt arról, hogy ér-e vmit a papírom külföldön is. Az pedig úgy gondolom nem lényeg, hogy milyen területen szereztem.
Fontos lenne, hogy a szakterületemen helyezkedhessek el...arra meg kicsi az esély
Pöpi!
Hogy kell-e honosítani, vagy sem, azt nem tudtam, de én ezért írtam azt, amit, hogy jó lenne tudnunk, hogy mi is a szakmád, különben nem tudunk segíteni állást találni. Egyedül pedig mindig nehezebb megbízható munkát találni!