már írom a beszámolóm, a harmadik napnál tartok... Mindig megfogadom, hogy nem írok olyan részletesen, de aztán, amikor írok, csak jön belõlem és nem bírok röviden írni....szóval alakul, hétvégére talán meglesz.
Annyira jó érzés, hogy most "Kolombusz" vagyok köztetek. Jártam valahol, ahol még alig valaki közületek, és hogy ez ennyire felkeltette mindenki érdeklõdését, ez totál jó érzés. De kíváncsi vagyok, mit szóltok a fényképek és a beszámoló után.
Mi nem nagyon megyünk vissza egy helyre kétszer, de ha mégis, akkor valami nagyon nagy attrakciónak kell lennie abban a helyben...Samosra lehet, hogy vissza fogunk térni valamikor.
A pár, akiket megismertünk ott, most voltak harmadszor egymás után, mert annyira beleszerettek.
Engem is nagyon érdekel az albumod! Sajnálom, hogy nem sikerült lefényképezned õket. Bár olyan kis idõ alatt tényleg nem sok esélyed volt rá. De legalább láttad õket. A sziget nagyon felkeltette a kíváncsiságunkat, remélem mi is eljutunk egyszer oda!
Éppen most néztem meg az Aeolus katalógusát, mert úgy emlékeztem, õk utaztatnak, de ésszesen csak négy szállás van és nem a legkedvezõbb helyeken. Nem tudom, még melyik iroda utaztat, megvan az összes kat. a kiállításról, de nincs kedvem átnézni õket, de ha komolyabb érdeklõdés lesz, akkor majd utánanézek, milyen lehetõségek vannak még.
Jox azt mondta, hogy ma este elérhetõvé tesziaz elsõ feltöltött albumomat.
Feltöltöttem az elsõ 240 darab képet, de még nem láthatók. A héten feliratozom õket, hogy mi micsoda.
Az utolsó képek egy Furni nevû szigeten készültek, amirõl még azelõtt sosem hallottam, még a vastag szigetes könyvemben sincs benne. Ez Samostól kicsit délnyugatra fekszik. Hasonló élmény volt, mint a hydrai hajókirándulás. Eredetileg Patmosra terveztük a hajókirándulást, de az unalmasnak ígérkezett az elmondások szerint....
Nincs delfines kép. Ennek megvan a maga története, de nem akarok duplán írni, benne lesz a beszámolómban. Sajnos csak kb. 1 percig voltak ott a hajónk mellett és én jó mérges vagyok magamra, mert ahelyett, hogy néztem volna õket, elkezdtem a fényképezõgépet guberálni a hátizsákból, majd a tokjából, majd beállítani, és mire fényképeztem volna, már nagyon messze voltak. Sajnos én is alig láttam õket, de láthattam volna õket egy percig is, ha nem a fényképezõ után kutatok. A többit majd a beszámolóban. Mindenesetre a történetnek van egy varázsos és romantikus hátulütõje, amit extra el fogok mesélni.
Teljesen elérzékenyültem ujjongásaitokat olvasva, és attól, hogy ekkora reakciót váltottam ki bennetek.
Másrészt viszont olyan bizsergés tölt el az izgalmatokat olvasva, mintha csak most szállna le a gépünk Samoson és még tele lennék az ismeretlen izgalmával.
Megkezdtema képek feltéltését. Remélem, 2-3 napon belõl sikerül mindet feltennem.
A beszámoló csak késõbb jön majd, ahhoz idõ kell.
Remélem, beindító hatással leszek a magyar turizmusra Samos szigetére, mert vétség lenne pont ezt az álomszép szigetet nem megismerni.
Isten hozott újra köztünk.
Örülök, hogy ilyen jól éreztétek magatokat ezen a gyönyörû helyen. Alig várom én is a beszámolódat és a sok gyönyörû fotódat.
Örülök, hogy ilyen jól sikerült a nyaralás! Szinte áradozol!
Most már én is nagyon befûtöttem a páromat, hogy bár az idén lemondtunk Samosról, jövõre oda megyünk!
Nagyon várom a képeket és a beszámolót is!