Nem kifejezetten a hotel körüli területre gondoltam, hanem a partszakaszra. Én azt gondoltam, hogy a Marmarastól délre/nyugatra lévő nagy strand egész területének ez a neve.
A Porto Carras-i partra nem engednek be a biztonsági őrök. Ez tavalyi személyes tapasztalat. Az az 5* szállodának van fentartva, hiszen magántulajdon! Mellette viszont szabad a fürdőzés!
Sziasztok!
Aki már volt Marmaras, SOS segítséget várnánk.
25-én indulnánk ide a Granddal. El sem hisszük, hisz 24 éve voltunk tengernél utoljára...Ezért hatalmas izgalommal várjuk, próbálok minél több infót összeszedni. Hárman mennénk a kis-nagy fiunkkal.Három apartmanban van még három ágyas stúdió, az Athéneben, Politisban, és a központban lévő Mousesban.
A kérdés: Kinek melyik volt a beváltabb "nagystrand" és melyik apartmanból? Ahogy így olvasgattam többen a Portó Carrasit részesítik előnyben, ahhoz a Mouses van közelebb.... Kb hány percre lehetnek a nagy standok az apartmanoktól? Szeretnénk azt választani ami kedvezőbb, "jobb minőségű", de nem kell órákat gyalogolni a hőségben az eléréséhez.A tenger mindennapos program lenne, a gyermekem nagyon vízimádó. (de mi is)
Nagyon várom a tapasztalatokat, előfoglalásban vannak, döntenünk kell!
Minden kedves fórumozónak kellemes nyugodt nyaralás, én és a barátnőm most indulunk Marmarasra, és a legjobb, hogy mind a ketten tegnapra jól meg fáztunk, most várom a 8 órát, hogy ki nyisson a gyógyszertár.
Még egyszer mindenkinek jó pihenést, mi mai nap elkezdjük az utat. Üdv.
Üdv mindenkinek, csak egy fontos kérdésem lenne a Politis apartmannal kapcsolatban, hűtőgép van a mini konyhában a szobákban, a választ előre is köszönöm, sziasztok.
Szia MaciG!
3 éve voltunk a Politisben, nagyon szuper szállás szerintem, a 15-ös szobában voltunk, de ugyanilyen jó a 13-14-es szoba is. Nekünk nem volt gondunk a nagyságával sem, bőven volt helyünk, a szekrénybe vettünk a Spaarban kapható akasztót, ami tulajdonképpen, ha szétnyitod, polcos, ezt akasztottuk a szekrénybe, az aljára a bőrönd, és kész. A konyha rész is szuper, minden volt benne. A fürdőszoba is igényes volt. A kilátás pedig tényleg gyönyörű. Ha nem lettünk volna Pargán a Christina apartmanban, akkor idáig ez volt a legszuperebb szállás, ahol voltunk. Nem okozott gondot a strandok távolsága sem, június végén voltunk, az idő is jó volt, a víz is, a fánk pedig a parton nagyon finom volt. Bármikor szívesen visszamennék, és tervezzük is, hogy megyünk.
Üdv/Molli
Szia! Évek óta járok Neos Marmarasra. Mind a három házat jól ismerem. Semmi gond nincs a Politissel. A két parttól elérhetőség szempontjából talán az van a legjobb helyen, hisz az Athenesek nem mennek a Porto Carrasi partra, mert messze van, a Mousesekhez meg a Paradisos van nagyon messze. A Politis kb. fél úton van, de kicsit közelebb a Paradisoshoz. Talán csak annyi a baja, hogy tényleg kisebbek a szobák. Bőröndből oldják meg az öltözést, de panaszt még soha nem hallottam a házra. Kata, az idegenvezető is ott lakik.
Szia! A Politis ugyanolyan,mint a többi,semmi gáz vele,mi tavaly ott voltunk,tökéletesen elégedettek voltunk. Mindenki az Athene-t foglalja,mert az közvetlen a parton van,a Mouses-t nem ismerem,de az bent van a városban,viszont onnan is fantasztikus a kilátás a tengerre! A Politis 3/14,vagy3/15 a legjobb,kilátás szempontjából,de a második emelet is rendben van! Tökéletesen felszerelt,igaz mi csak mikrót használtunk kávéhoz,nem főzni mentünk,hanem nyaralni! Talán egy pici hibája,hogy elég kicsi az apartman,bőröndből éltünk,nem igazán lehet kipakolni hely hiányában,de a kilátás feledteti ezt is,mikor reggel az ember kitörli a csipást és a tenger néz be hozzá! Nyugodtan foglalhatod,garantáltan elégedett leszel! Jó utat,jó nyaralást!
A grandos Politis Apartman-al van valami gáz? Csak azért kérdezem, mert ahogy néztem az online foglalásnál a telítettséget, ide elég kevesen foglaltak még eddig a másikhoz képest.