Sziasztok!
Ma voltunk a Nyugatinál az Exclusive Change-nél, ott egyik sem volt + a Ráday utca 1-ben is csak minimális mennyiség (velük telefonon beszéltem).
Mindkét helyen azt mondták, hogy attól függően van, hogy mennyit adnak el náluk, nem tartanak készletet.
Macedón dénárt tudtál itt váltani?
Ismerem a helyet Én is ennél a cégnél szoktam váltani, jobban váltanak minden banknál ahol szétnéztem,de csak Szerb dinárt és eurót tudtam itt váltani eddig.
Köszi Bitang,
közben ezt az infót kaptam BGábieltől:
Idézet:
Van, igen, rögtön a Macedon oldalon, egy pici épület baloldalt. Meg lehet találni. Mi még sötétben értünk oda hajnalban, de nyitva volt.
-törölt nick 12762 | #145200 | 2010-07-21 18:17:09 | Válasz a #145106. hsz-ra
Hát, nem egy csilivili épület. De szerintem nincs közvetlen összefüggés a külső és az üzemeltető üzleti hozzáállása között... mindenesetre én már bőven reggel 8 óra után jártam ott. Hátha írnak a többiek is....
Van egyáltalán már pénzváltó a szerb-macedón határon? Triznyák írta még tavaly, hogy éppen akkor bontották le...nem a pályadíj miatt tökölök, tankoni szeretnék...(tudom:kártya..., de ha nem muszály, jobb szeretem a kp.-t....)
Triznyak sajnos igazad van a kerítés ügyében! Én annyit fűznék még a dolgokhoz,hogy biztosan nagy sz.rban vagyunk ,de akkor legaláb ne mi akarjunk észt osztani! Lehet acsarkodni ott fent,majd MI itt alul megisszuk a levét!Aki még nemváltot valutát,az most megszívta.