Szia! Soforok kezeben van a merleg! Pontosan nem merik, de biztos vagyok benne, hogy erzik a kiemelkedo tulsulyt. Egyebkent nem tudom, hogy abban az esetben mit tesznek?! Nalunk nem volt incidens ebbol...vagy mindenki jol pakolt, vagy nem kotekedtek.
Sziasztok ! A buszra Budapesti felszálláskor mennyire veszik komolyan ,hogy kézipoggyásszal együtt 20 kg. lehet az összsúly ? / 13 napra.... csak az útra a víz 4 kg.. meg pár szendvics stb... / köszi ha válaszolna valaki...vasárnap megyünk....
Ugyan nem teljesen tiszta nekem, hogy a Vithosba szálltatok meg és így akkor Agnontasban vagytok, vagy esetleg máshol?
Ha Aeolussal mentetek és az említett partról írsz, akkor korábban (tavalyiak) írták itt a fórumban, hogy az utca végén van a buszmegálló, ott tudtok felszállni a buszra, mely bevisz a 8 km-re lévő fővárosba.
Ez a busz gondolom máshol is megáll!?
Nem akartok motort vagy autót bérelni?
Ildikó elérhetőségét meg tudom adni! (Fővárosban kölcsönzőjük van és magyar lány, így biztosan tud segíteni!)
Sziasztok. Mi ma érkeztünk meg Skopelosra. A városka varázslatos de a városi strand katasztrofális. Gyalogszerrel milyen strandokat tudunk mèg felkeresni? Avagy esetleg busszal? Előre is köszönet minden èpitő jellegű válaszért, jelen pillanatban elég nagy a kétségbeesés.
Szia!
Látom már csak pár napotok van utazásig.... Remélem hazatérve megosztod a tapasztalatokat. (utazási iroda, szállás, kártyás fizetés, és persze a sziget kis titkai.)
Jó utat és kellemes nyaralást!
Szeretnék érdeklődni a Sea View stúdiokrol, volt már valaki ott? Bookingon szeretnék foglalni és akárhogy keresgélek az időpontok között már csak a ground flour szobák szabadak. Kép alapján az az apartman legalja (mert az raktárnak tűnik inkább) vagy az első emeletet jelentik? Segítsetek légyszi.