Nem mindegyik görög szokott kauciót kérni,meg hónapokkal elõre lakbért.
Ez 50-50%. Ki kell fogni.Ezt újságban nem nagyon szokták leírni,úgyis személyes találkozókór derül i,szimpi e a leendõ bérlõ a tulajnak,néha pofára döntenek
Szerintem fogj magad mellé egy társat,aki kiköltözik veled,úgy könnyebb fizetni.Itt a fórumon biztos lesznek jelentkezõk.
Köszi Barbi!A kiadó lakások bérlése vajon hasonló mint itt?Gondolok arra hogy nálunk pl. elöre 3havi lakbér + kaukcio .Azért kérdem mert érdemes lenne fontolóra venni ezt a dolgot.persze nem egyedül.Igaz nekem van munkám itt de megtudnám oldani.igy nyárra már megint ott lehetnék.Tehát ha van valaki akit érdekel ez a dolog.keressen bátran!Akkor is fizetem a részem amikor itthon leszek.üdv snake
Mivel sokakat érdekel,íme a legfrissebb árak,amiért Stavrosban lehet lakást bérelni:
Elég tág keretek közt mozog,de mint nézem,egy stúdió 2000-3000 eu/év.
egy nagyobb lakás 4000-6000 eu/év.
Tehát drágák.
Ha valakit részletesebben érdekel,szóljon,próbálok utánanézni.
Üdv!
Szia Barbie!Nem is tudom.de mint már irtam itt valaki kérdezte a szálláslehetöséget ö Stavrosba szeretne költözni.Milyen lehetöségek vannak hosszutávra.Apartman vagy kiadó lakás közti árkülömbség stb.Altalánosságban a jelenlegi árakról.Engem a Magic park nivöja és ára érdekelt.Ami pedig privát volt. 1.az utazás látogató vagy game over?2.hogy ért engem a megtiszteltetés vagyis hogy lettem kiválasztott?érted? <a bulldogom mikor átmegy durciba még enni sem jön elö ha-ha>
Ja még annyi.hogy ha van kedved átmehetnénk a dumcsiba oda még a viámpark is jobban belefér.Akkor nem kell 8felé irkáln.T attoo? már nincs hely. Rock? Maiden! ez kezd picit rémiszó lenni ha-ha
Izgatottan várom!Amit csak lehet szeretnék megtudni a városrol.Mivel egyedül leszek jobb eåöre begyüjteni az infokat.(a döntésed gondold csak át jól.ha megakadsz segitek!profi vagyok sajna snake
Szia Snake!
Megkaptam majd írok privit válaszént.
Mindjárt írok Saloniki vidámparkról meg Stavrosról is,csak van dolgom.
Soha nem adom fel,oké,de sz@r így tudod?
Szia Barbie! Holtszezonban kb mennyit esnek az árak?Motort tudok majd kölcsönözni?Ës a Szaloniki vidámpark nagyon érdekelne.roller coaster mániás vagyok! Megkaptad?....soha ne add fel! snake
Szeretem a kecskéket meg a vidéki életet.Az ösök vidëkiek és imádok oda menni.A szórakozás nem vonz annyira .pláne nem utazok 80 kilométert egyedül. A 2-ik? Nem is tudom.nagy az isten állatkertje!
miért? Én ezt szeretem a legjobban,érintetlen falukban járni,igen a kecskék és szamarak között!
Nemá mindíg a tengerpart! Unalmas.
Szórakozni igen,azt lehet millió helyen,de nem pont Stavrosban.
Salonikiben a Fehér Torony körül kell csak végignézned!Ott aztán van élet még télen is.
A második miatt?Hát én nem nyertem idõt sem az 1 sem a 2 miatt
Hogy csináltad?Nem rossz most?Mármint ilyen helyzetben? Te miért csináltál másodikat,ha 1 számú game over?Nem tanultál hibádból?