Josza! Csak ismételni tudom magam: Nagyon aranyosak vagytok! Köszönöm szépen. És mindenkinek, aki írt nekem!
Már nagyon várom az utazást. Hát várhatok még egy darabig!!! 156 nap!!!
Biztos, hogy kevés lesz az egy hét ezen a szép környéken, remélem sok látnivaló belefér majd.
És biztos, hogy egy hellyel több lesz, ahová majd visszahúz a szivem Görögországban!!!
Nagyon korrekt minden igény kielégítõ a szállás. Igazából aparthotel az igazi kategóriája és Stavros legelegánsabb helye. Recepció, Lift, légkondi és tv is van. A medence nagyon komoly, a strand 2 perc.
Szólunk az ismerõseinknek, hogy istápoljanak Titeket. Mindenkit ismerünk, aki számít.
Cilla és Josza! Nagyon aranyosak vagytok, köszönöm szépen. Szerintem nem fogok csalódni sem a szállásban, sem Stavrosban.
A hegyek miatt kicsit Parga jut eszembe a környékrõl, persze a városka nem olyan, de szép helyen fekszik.
Remélem szép idõ lesz és a környékét is be tudjuk majd járni, és persze a többi látnivalót is!
A pargai kép nagyon sok, annak majd holnap ülök neki, de újra végignézem az biztos!
most hirtelen nem jut eszembe semmi negatív.... talán annyi, hogy a meleg vízre sokat kellett várni, jó pár perccel fürdés elõtt megengedtük a csapot, hogy bemelegedjen... néha jött egy kis hideg víz is, aztán megint meleg de ez nyáron a nagy hõségben talán nem lesz annyira zavaró, mint most télen
Zsofka! Nagyon szépen köszönöm. Rögtön meg is nézem az e-mailemet. Ennyi elég is nekünk egy nyaraláshoz, hisz remélem nem lesz olyan rossz idõ,hogy folyton a szálláson kelljen tartózkodni.
Nem elõször nyaralunk már Görögországban, és tapasztaltuk, hogy az apartmanok általában hasonlóak.
Persze azért jó, ha lát fotókat is az ember a szállásról, bár a tavalyi pargai apartman óta tudom, hogy ez sem mindig megbízható.
Valamelyik fórumon olvastam több negatívot is errõl az apartmanról, azért vagyok kíváncsi.
Ott írták, hogy túl vékonyak a falak, és nincs nyomása a víznek, még a WC-t is úgy kellett külön leönteni vízzel, fazékból.
Szóval ilyesmikrõl ha írnál még megköszönném.
Na, e-mail ment
A Redina Beach apartmanról: lent van recepció, van lift, a szobák kicsik, de szépek, a bútorok normálisak. A berendezés: egy dupla és egy szimpla ágy, tv, 1 ruhásszekrény, fésülködõasztal+tükör, éjjeliszekrény. Rémlik, mintha mûanyag kertibútor is lenne a teraszon... Légkondit asszem lehet kérni felárral. A konyha-rész pici de 3 személyre van evõeszköz, tányér, pohár,ilyesmi. nagy fõzõcskézést azért nem lehet rendezni... a fürdõszoba is elég pici és nekünk nem lehetett elhúzni a zuhanyfüggönyt, de nem gáz. Központ 2 perc, strand 1 perc. mit irjak még?
mi Szilveszterkor a Redina Beachben laktunk, szupi kis apartman szerintem. a szobáról nem sok értelmes képet találtam a fotóim között, de ha érdekel átküldöm e-mailben.
Sziasztok! A Rendina Beach Hotelben nyaralt már valaki Stavrosban? Eddig úgy volt, hogy a Stavros Beachben leszünk, de most változott a dolog, és a Rendinában. Próbáltam átolvasni a fórumot, de rengeteg oldal van, csak a feléig jutottam, és addig még senki nem nyaralt ott.
Hol találhatnék esetleg fotókat róla? Segítsetek!!!