Tökre örülök, hogy "rátaláltatok" erre a szigetre, mert én már kifogyóban voltam.
Sajnos nekem az igazi tengerpart az a nagyonszépet jelenti, és pl. Santorini meg Kos meg Rodosz nem is tetszik, mert ott eddig nem találtam olyan partszakaszokat, ami elkápráztatott volna. Ezért már csak pár úticél van még a tarsolyomban, és sajnos van olyan is, ami annyira drága, hogy nem tudom hogyan valósulhatna meg.
Nem értettem félre Vojandit, írtam is, hogy "innen" (=közületek akik ebbe a fórumba írnak, leszámítva Anitát)
De biztos vagyok benne, hogy valaki (azt még nem tudom ki) meg fog előzni, akár tavasszal, akár júniusban De jobb is, mert legalább kapok első kézből infókat!
Egy kicsit tartok attól, hogy nem lesz gördülékeny minden. Szóval átkompolunk, aztán ott fogunk állni, és azt se tudjuk majd, hogy merre menjünk, na meg honnan lesz robogónk vagy kocsink.
De szerencsére bőven van időm anyagokat, térképeket, infókat gyűjteni, így talán nem fogjuk magunkat ott olyan elveszettnek érezni
Vojandi nem azt írta, hogy az első utazó leszel aki Görögországba megy innen a fórumról, hanem Te utazol először Kytherára közülünk.
Egyébként én is irigyellek, mert ezeken a helyeken még nem jártam és bizony szívesen megnézném őket. Az egyik barátnőm görög ismerőse Patrasban lakik és Ők is Kytherára járnak nyaralni, mert nagyon kellemes, nyugis sziget.
Szerintem most sokan irigyelünk téged. Egyrészt, hogy már tudod, hogy mész Görögországba, másrészt szebbnél szebb helyekre, harmadrészt összesen 3 hétre! Hát, ez nem semmi!
Azt nem hiszem, hogy te leszel az első utazó, biztosan lesznek, akik június elején mennek, sőt, akár május végén. Tavaly is sokan mentek előszezonban.
Június vége és július eleje fog beleesni ebbe a nyaralásba, lehet hogy június utolsó hete Kythira, július első hete meg Kréta
Tényleg én leszek az első utazó itt a fórumon?? Áh, szerintem vki innen biztos be fog előzni
Egyébként az a típus vagyok, hogy ha valami érdekel, és kell, akkor az azonnal, ezért ez a nagy szervezkedés Meghát ettől teljesen kikapcsolódok, és ha a görög szigetek nyomába eredhetek, mindig olyan jól érzem magam.
Hát igen, tényleg megszaladt velem a ló, elég sokmindent szeretnék (és a legjobb lenne, ha egyszerre kapnám meg)
De végül a párom döntött, 1 hét Kythira, utána egyből 1 hét nyugat-Kréta, és rá 1,5-2 hónapra 1 hét Lefkada. Azt hiszem ez a végleges, persze az időpontok változhatnak, de a szigetnevek már nem
Találtam Diakoftiban egy autókölcsönzőt, és írtam is neki, hogy kb. mennyiért lehet bérelni autót.
Ez nem semmi, ahogy szokták mondani.Minden részvétem a tiétek!
Itt az nincs kec-mec.Belevágtatok a közepibe.
Nincs lehetetlen,csak tehetetlen...Csak legyen zsozsó és sokminden megoldható... ...és mikor kezditek a támadást tavasszal vagy nyárelőben?
Gratulálok Firkamanó a fergetes gyors döntéshez és hogy e fórum első kythirai utazója lehetsz (Anitát nem számolom annak, mert ő nem nyaralni ment oda, hanem kis ideig ott élt).
Bulizni nem szeretnék, pihenni igen, és a tömegre sem vágyom, de azért ne mi legyünk csak ott De látom, ezzel nem lesz probléma
Atosz!
Hát igen, tényleg megszaladt velem a ló, elég sokmindent szeretnék (és a legjobb lenne, ha egyszerre kapnám meg)
De végül a párom döntött, 1 hét Kythira, utána egyből 1 hét nyugat-Kréta, és rá 1,5-2 hónapra 1 hét Lefkada. Azt hiszem ez a végleges, persze az időpontok változhatnak, de a szigetnevek már nem
Találtam Diakoftiban egy autókölcsönzőt, és írtam is neki, hogy kb. mennyiért lehet bérelni autót.
Olvasgattam a hozzászólásid, nekem csak egy kérdésem van: hová akarsz menni nyaralni? Mert én felfedeztem nálad Milost,Krétát,Karphatost,Kytherát.Ez nálunk évekre elegendő...
Hát az attól függ,hogy neked mi a kihalt:)Nekem az egész sziget annak tűnt még nyáron is...:(Természetesen vannak turisták,de nincs tömeg és inkább családosok,idősebbek mennek a szigetre pihenni.Nekem nagyon hiányzott az éjszakai élet.A szigeten csak egy helyről tudok ahol lehet táncolni,kb. 20 perc Xorától(AUTÓVAL!!!) .Ha bulizós típus vagy és szereted a nyüzsgést akkor nem ajánlom Kithirát.De ha pihenésre vágysz,akkor neked való hely!:)Diakoftiról nem tudok sokat,de szerintem nyugis hely lehet.