Mario Frangoulis 2010-s koncertjeiről van infótok? Szeretném egyszer élőben is meghallgatni!
Erről jut eszembe! Minap kellemes meglepetés ért. Itthon szinte sehol nem tudtam megrendelni a 2009 előtti CD-it. Szinte mindíg külföldről hoztam őket. Véletlenül rábukkantam a www.musicland.hu oldalra és itt 1 hét alatt beszerezték nekem a "Sometimes I dream" című 2002-s albumát!
Persze, hogy Sakis otthon ül, hisz ott a kislánya...
Amúgy az új dalt is összehozta valamikor!
És ha így halad, jön az új album! Már alig várom
Aztán majd utána!!!!!!!!
Most Anna Vissi "nyomul" rendesen! Tegnap volt egy hatalmas live műsora! Biztos jó volt...
Sziasztok!
Valaki tudja esetleg, hogy mikor és hol lesz koncertje Sakisnak, Nino Ksipolitasnak és Mihalis Hatzigiannisnak?
Előre is köszönöm!
Nino fellep a Room Klubban, minden pentek es szombat. 2010ben is.
Mihalis Hatzigiannis fellep az Onirama egyuttes melett, a Rex klubban, minden csutortok, pentek es szombat.
Sakis otthon ul.
A videó nyomán eljutottam az (egyébként magyar) együttes honlapjára, ahol kiderült, hogy a 2008-ban alakult együttesnek már van CD-je is. Itt minden számból meghallgatható egy kis ízelítő is.
Nekem nem is kellett több: ma megajándékoztam magam ezzel a CD-vel!
Ajánlom figyelmébe azoknak, akik szeretik az autentikus görög népzenét!
Az elmúlt napokban pont azon törtem a fejem, hogy hogyan juthatnék hozzá ilyen zenéhez. Azt hittem, hogy várnom kell, amíg kijutok Görögországba.
Ettől függetlenül, ha valakinek van a birtokában más, autentikus görög népzenei CD, akkor engem érdekelne, szívesen átvenném, lemásolnám!
Tegnap, abban a szerencsében volt részem, hogy egy nagyon kellemes, hangulatos környezetű jazz esten vehettem részt!
(A Vigadó tér közelében, a 4.-es számú, Columbus Jazzhajón)
Az együttes tagjai között, váratlanul egy ismerős arc tűnt fel... (ez csak azért nem lehetett lehetetlen, mert a basszusgitáros: görög származású! )
Benda Gábor - billentyűs hangszerek
Foulidis Georgios - basszusgitár
Bordás József (Josh) - dob
Kátai István - konga
Jazz funk, smooth jazz és kompozíciós jazz stilisztikai elegyéből létrejött attraktív, intellektuális performance, sok meglepetéssel, populáris, illetve progresszív elemekkel tarkítva. A zenei szövet alapját Benda Gábor kompozíciói alkotják, melyekhez nagyban hozzájárul a fellépők improvizációs spontaneitása. Széles intervallumban mozgó, a figyelmet impulzív módon lekötő folyamatos lüktetés jellemzi az előadásmódot, melybe hiteles módon helyezkednek bele az előadók által hozzáadott kreatív zenei kifejezések.
A jazzklub 20.00 órától várja az érdeklôdôket.
A koncertek kb. 2x45 percesek.
Célszerû asztalt foglaltatni, ami a 266-9013-as telefonszámon tehetô meg.
Én is pont ma hallottam először!
Nem nagyon hallgatok rádiót, TV-t meg talán 2 hete be sem kapcsoltam....
De most, hogy figyelem, mindenhol nyomatják rendesen! Hál' istennek minden honnan ez a dal szól!
Mellesleg megjegyezném, hogy az összes "nagy nevű" görög énekes - a már-már klasszisok - igazán bekeményítettek! Annyi jó dallal rukkolnak elő... hogy ihaj! Despina, Anna, Sakis, Elena... ez nagyon jó!
Nézelődtem kicsit a MAD TV oldalán, és találtam ott egy friss Sakis Rouvas számot. A YouTube-ra is pár napja került fel.
A Stixoi oldala most nem jött be, de az új dal szövege talán még nincs is fent...
(Remélem, nem tévedtem, és tényleg egy új dalról van szó... )
Valaki Nana Mouskouri után érdeklődött, és ha tudnék valami linket adni hozzá...
Amit tudok róla, azt magam is csak a Wikipédiából merítettem, s ha akad valami ajánlott link, azt is csak innen, vagy a Google pajtás segítségével tudnám én is fellelni...:
Magyarországon sok jó zenész és mégtöbb kitűnő zenekar van! Nem értem miért a The Kolin-t jelölték. Megnéztem néhány klipjüket a youtube-n. Kár volt! Inkább nem fejtem ki bővebben a véleményemet....
Én Elenára ( Legjobb Európai Előadó) és a Linkin Park-ra(Legjobb Rock) szavaztam!