igen ezek a motorosok már megint szágúldoznak
még be sem fejeztem, már jött is a válasz
a 6-ik érzék ami életeket menthet, mert a motorosnak nem azt kell látni ami történik, hanem ami fog történni
-törölt nick 12762 | #112946 | 2009-08-06 20:42:44 | Válasz a #112942. hsz-ra
Én vallom, hogy a legjobb csajozási segédeszköz az a motorkerékpár. A Kun7-es vagy egy akármilyen dzsipó a fasorba sincs a két kerékhez.
Nem tudsz véletlenül a neten olyan helyet, ahol adnak olyan kukásmellényt, aminek a vállán is van fényvisszaverő? A deréknál lévő nem látszik a doboztól...
lekopogom -1 cellazárlat a gyári 2 éves akkun kívül- semmi, gondom nem volt vele a 4 év alatt, ezért is merek nekivágni.
igen egyedül megyek, de van aki az elején jön velem, ha minden összejön a srácnak
és Krétán lesz egy utasom pár napig, ha minden igaz át megyünk Gavdosra a 7végén naturáskodni
Nem fog az melegíteni. Szépen benne fog pihenni a tanktáskámban.
A másik meg az, hogy minden tiszteletem a Tiéd, hogy egy 250-es HYO-val nekimész Krétának! 1 vagy 2 személlyel nyomatjátok? Volt már valami probléma a Husángal?
evvel én úgy vagyok, mint az esernyővel, ha viszek, biztos nem kell, de csak 1X kell megvenni és nem olyan horror ára van, de ne keljen az én 4 éves vasamhoz sem-