Mindíg megállok 100-150km után. (Romániában, a szerpentines résznél) Kell az a kis nyújtózás. Eddig ami a legtöbb, az Dévától 1 popsival Aradig. Ami nem hosszú, csak sok idő, mert kamion-kamion hátán, és nincs 10 méter egyenes. Szerintem autópályán, ha adom neki 150km/h körül, lehet, hogy 200km-et is le tudunk menni 1 popsival. Viszont, most azt számoltam, hogy a Vara is bepuszilja a 8-9 litert 150km/h + két személy....lehet olcsóbb az út, ha csak 120-130 -al lövetem neki. 30-40 liter benya is pénz....inkább metaxa-cola párosra vagy giroszra költöm.
Elkezdtem összeírni a listát, hogy minél kevesebb kacat maradjon itthon...
nem semmi adalékot nem használok, kivéve olajcsere előtt az olajba teszek olyat ami segíti a járatok tisztulását és 15-20km járatás után engedem le a régi olajat.
Menyi volt a legtöbb amit egyből mentél? igaz a HYO-nak az ülése eléggé széles ami rövid távon kényelmes ugyan, de hosszún...
meg nem is teljesítmény túrára megyek és azért is csak nappal, hogy minél többet lássak a vidékből.
Katerininél is eltöltök v. 2 éjszakát meglátogatom a barátokat szóval nekem olyan jövök-megyek-szépnyugiba-mertráérek a fő ideologiám ami teljesen felesleges, de miért ne...
Na ez kicsit elvont, de a lényeg; minél tovább megyek annál tovább tart, szeretem a jót elnyújtani a szükségesen meg minél előbb letudni és mivel ez nem szükséges....
nagyjából behatároltam a GPS-en, úgyhogy ha kell, bevetjük. Bár szeretném lenyomni a Szeged - Makrigialost 1 nap alatt. A Vara bírja tolni 180-al a pályán, úgyhogy csak akkor állunk meg, ha kiitta a tankot.
350-360km tankolástól-tankolásig, megállás nélkül egy ülésel, de suti1979 hazafelé megszakította az utat, mert lefelé Szegedről mentek egyben és hát kicsit megviselte Őket, ha kell tranzit szállás szólj tudok Nis-nél én is ott fogok megszállni
nekem az jött be, hogy cérna, ill. vékony kötött (ami télen is hasznos) alá és 1Xü vastag 5 ujjas gumikesztyű persze nem a sebészi, hanem a csatornatisztítók által használt vastag, megerősített.
Van esőkesztyűm, 3 ujjas, de most hazafelé jövet szétszakadt. Meg nekem kicsit kényelmetlen. Nem érzem benne a Corfu-expresszt tökéletesen. Meg egy idő után belül is pont olyan nedves, mint kívül.
kicsit irigyellek és gondoltam Rád
már csak azért is mert a haverom nagyon nagy Erdély rajongó és Neki is sok haver, rokon él ott és beszélgettünk róla, hogy 20-án esetleg, de én sajna most kihagyom, mert a lendület másra kell
jut eszembe; Te használsz esőkesztyút?
Megjöttünk Erdélyből. Újabb kavicsfelverődés lett a motoromon, ami egy kicsit bosszant.
Természetesen a második nap estéjén mikor Szovátáról jöttünk haza, szakadt az eső. Aztán ma reggel mikor elindultunk, szintén szakadt. Csudijó volt.
Rengeteg barátom és rokonom van Erdélyben és Székelyföldön. Nincs olyan hónap, hogy ne mennénk 1 hétvégére. Ha valaki szeretne menni, és információ, tanács kell, nyugodtan kérdezzen!
Kívánom hogy érezd olyan jól magad ahogyan szeretnéd, és hozz nekünk egy kis információt, Erdélyből, én is szeretném látni. Nálunk ez a terület még "fehér" folt, jó utat jó pihenést.