szia, keke!
megtaláltam, sztem érdemes végignézegetni... .... bár nem tudom mikor indultok, de én legszívesebben csapot-papot itthagynék és most indulnék...
a képtár címe: www.kep.tar.hu/szuchacsev
kellemes idõtöltést!!!!!
szia, keke!
ha maradsz még egy picit, megpróbálom elõkeríteni annak a honlapnak a címét, ahol a tavalyi kirándulás képei vannak. mi sajnos nem voltunk tavaly, így nem tudom mennyi ideig tartott az út, de Rethymnoból indult a hajó, és nem az a nagyon lassú "csühös" volt, amivel mi is voltunk 2003-ban, hanem vmi gyors hajó volt. egyébként 110 euro volt fejenként, sajnos azt sem tudom megmondani, mi tartozott az árba, azaz, h konkrétan merre voltak a szigeten kirándulni, de ugyanaz volt az idegenvezetõ, aki 3 éve is volt és idén is lesz, és ebbõl kiindulva azt tudom mondani, h nem csak a kikötõben voltak...
mindjárt megnézem a címet....
Köszi a gyors választ!A gyorsaság szempontjából nézegettük egyénileg mert van egy sokkal gyorsabb hajó Rethymnoból.Tavaly mennyi volt a fakultativ ára?
szia, keke!
itt ücsörgök a gép mellett, görög rádiót hallgatok, és közben tavalyi fényképeket rendezgetek albumba, mert már sokkal inkább lennék Krétán, minthogy itt kelljen punnyadni, és vizsgára tanulni, közben pedig néha-néha rápillantok a fórumra, hát így sikerült ilyen hamar észrevenni, h kérdeztél...
szervezetten voltunk, és azt hiszem, h fakultatív program keretében megyünk Szantorínire most is, mert ez a "biztos", azaz; nem tévedünk el, biztos az út visszafelé, oda visz minket az idegenvezetõ, ahová "érdemes" menni....
a legfõbb érv azonban igazából az, h még nem nagyon jutott idõ azzal foglalkozni, h tuliképpen mennyibõl jönnénk ki, ha egyénileg mennénk át. ha pedig már egyénileg megyünk, jó lenne ottmaradni estére megnézni a naplementét, így aztán meg már biztosan nagyon drága lenne....
de egyszer biztos ottmaradunk legalább egy éjszakára.... majd egyszer
üdv
Szia lacca!Mi is Krétára megyünk nyaralni de Santorinire mindenképp szeretnénk eljutni.Ti egyénileg mentetek át vagy pedig fakultativ program keretében?
Mi is Szantorinire megyünk saját szervezésben.Oiába találtunk az interneten nagyon jó szállást . www olimpicvillas.com
Érdemes a www.santorini.hu oldalra ellátogatni , mert nagyon klassz szállásokat találtok többféle árfekvésbe , de még a legdrágább is olcsóbb mintha irodán keresztül foglalnátok.