Kedves vagy, köszönöm. Nincs képem, mert nem fényképezek. Valamikor - hajdanán - volt, azt elajándékoztam. Később meg úgy alakult, hogy vagy utazok, vagy fényképezek. Mára megszoktam, nem hiányzik, és Hála Istenek általad és a fórumtársak által a legszebb helyeket nézhetem meg.
Lehet,hogy neked van igazad, mert a digitális gépek korában a fotózás már-már mánia, egyre többeket bekebelez, köztük engem is, és tényleg időt vesz el a nyaralástól. Az is nagyon sok idő volt, amíg rendet raktam az idei 1450 képem között.
Bár egyelőre imádom, csak nehéz volt kiválasztani azt a néhányat ide a Hellas-ra.
Télen viszont jó lesz nézegetni őket a depis korszakomban.
És hogy ne legyen OFF a beszámolóm első 6 napjával készen vagyok, aztán magam sem tudom mi sül ki belőle.
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Én már többször voltam Görögországban(Tolo,Nei Pori,Parga), de mindig júliuis környékén. Idén a barátommal mennénk májusban. Thassost néztük ki magunknak. Lenne pár kérdésem és örülnék, ha valaki tudna válaszolni:)
1.Májusban milyen az idő? Lehet már fürdeni,napozni?
2.Thassoson melyik az az üdülőhely,ahol éjszakai élet is van és nem unalmas?
3.Látnivalók?Mivel busszal megyünk,így nem nagyon fogunk tudni elmenni a szigetről.
Köszi előre is!
Kedves Szofkaja!
Nem fogsz csalódni Thasos szigetében. Nem igazán a szórakozás, éjszakai élet jellemzi, de gondolom Limenasban az is megtalálható.
Májusban jó idő van, fürödni lehet, persze a viz nem olyan mint szeptemberben.
A buszok sürün járnak. Bejárhatod vele a településeket. Többet tudhatsz meg a Thasos.hu
oldalon.
Jó nyaralást az én szeretett szigetemen, kedvencem Skála Potamia.
vikso.
Látom jó volt az idő . A szép képekhez beírnád,hogy hol van? ui. aug.végén mi is mennénk és segítenél vele. Ugye beszámolót is lesz.
Kérlek benneteket írjátok meg mi az amire vigyázzak , ne tegyem meg. Persze azt is ,hogy mi az amit ki ne hagyjunk. pü-ben is érdekel!
Előre is köszönöm.
Vicos!
Mi nem voltunk az apartmanba,de jó helyen van ésd akik voltak azoknak tetszett.Azt hiszem ,hogy a thasos.hu -n az apatman leírások nál van róla szó,de ha ott kérdezed biztosan segítenek akik voltak.
Thassos egy csodálatos nyugodt hely.
Kamz ajánlotta http://www.thasos.hu/ oldalt , most azt olvasgatom. Olyan kedvesek vagytok,hogy segítetek! Előre is köszönöm ,biztosan lesz majd kérdésem...