Ha gondolod, nézek a neten szállásokat, írok emailt, és ha visszajeleznek beírom ide. Szerintem 2 napon belül fogok tudni írni egy listát. (legalább később felt dom majd használni amikor szervezem a Kréta-Kythira 2 hetes nyaralásunkat)
Mikor is akartok pontosan menni? (napra pontosan kellene)
(egyébként ha június utolsó napjai és július első napjai lenne a cél, akkor azt még valószínűleg előszezoni áron adnák)
Szia firkamano ! Még el sem indultunk, de már most nem akarunk hazajönni, gondolom ismerős. Ezért nézegetek még 4- éjszakára szállást . 1992 első autós ,peloponnészoszi utam óta vágyom Kythirára. Az idei nyaralásba még anyagilag, és időben is beleférne a szigeten pár nap. Nem vagyok egy pc guru ezért kérem a segítséget komp ügyben. kokszi
Finánc te is igazán közkincsé tehetnéd a terveidet !
Sziasztok ! A Neapoli- Kythira kompárlistával, én sem boldogultam. 1 autó, 2 felnőtt, 1 hat éves gyerek, júliusban. Aki tud kérem segítsen. Ha Agnitoló erre jársz érdekelne az a szállás ahol megszálltatok. Ha jól tudom ti is Neapoliból mentetek át a szigetre. Előre is köszönöm mindenkinek.
Mennék én ide, de wizzair váratlanul magas árai lehetlenné teszi ezt
Malév meg ha kidob akciót Athénra, az is csak júni 30ig tart, nekem meg augusztus lenne jó.
Na meg a magas euro ár...
Hát ez az, amit írtam:körülményes és derága.Sajnos a mostani helyzetben meg hatványozottan.Az ambició,az akarat az még kevés és ez a verzió lesz most minden utazásnál,hogy elszaladnak az árak és ottani költségek sem lesznek a mi € árainkkal "ember barátok".Legalább is a többségnek bizonyára nem.
Mennék én ide, de wizzair váratlanul magas árai lehetlenné teszi ezt
Malév meg ha kidob akciót Athénra, az is csak júni 30ig tart, nekem meg augusztus lenne jó.
Na meg a magas euro ár...
Tyűű-ha!-de nagyon leállt ez a topik.Részben érthető,mert mostanság ide eljutni elég körülményes és pénz igényes.Pedig nem én voltam az egyetlen aki lelkesedett ezért a kis "ékszerért"...Sajnos változnak a lehetőségek és az elengedettség sem olyan mint modjuk 2-3 évvel ezelőtt.Pedig nagyon szeretném a Jón-szigetek számomra az egyetlen olyan szigetét is elérni ahol még nem jártam.A jövő zenéje...
Van aki mostanság ide készűl..? "Szó bennszakad,hang fennakad,
Lehellet,megszegik."- OFF-egy kis Arany... BOCS.
Való igaz azokat a képeket amelyeket bemásoltam a fórumba, megnéztem ujra a weblapján és most már megjelenik ,hogy blokkolva van a kép.
Akkor ez még nem volt amikor feltettem.
Az is igaz ,hogy a saját gépemről nem tudok beilleszteni képet a fórumba,erre hiányosan emlékeztem.
Tehát, akkor ez van.Kár értük,nekem még megvannak.Most egy csomó üres hely tátong és a lehetőségek ezekkel a blokkolásokkal kizárják,
hogy mások is élvezhessék,ha csak nem maguk keresik meg ezeket a fotókat a Lesvosszal foglalkozó honlapokon.Talán találnak még olyan weboldalt ahol engedi a másolást,de idővel úgy járhat mint én, eltünik fotó?
Hát nem jó ómen.
Jól értem, hogy a saját géped egy mappájának elérési útját adtad meg a Hellasznak?
Milyen interneted van? Statikus, vagy dinamukus IP címről netezel?
A Hellasz/topic, csak a képek elérési útját tárolja, addig tudja megjeleníteni azokat amíg az elérési út nem változik meg, ez meg akkor lehetséges, ha statikus az IP címed. A dinamikus címek akármikor változhatnak, azokat csak egy "ügymenetre" osztja ki a szolgáltató.
Nem, a kepfeltolto-re feltett képeket linkelt be, csak épp nem működnek azok a linkek, legalább is jelenleg.
Itt egy példa: https://kepfeltolto.hu/i/?284130&t=img
Jól értem, hogy a saját géped egy mappájának elérési útját adtad meg a Hellasznak?
Milyen interneted van? Statikus, vagy dinamukus IP címről netezel?
A Hellasz/topic, csak a képek elérési útját tárolja, addig tudja megjeleníteni azokat amíg az elérési út nem változik meg, ez meg akkor lehetséges, ha statikus az IP címed. A dinamikus címek akármikor változhatnak, azokat csak egy "ügymenetre" osztja ki a szolgáltató.
Atosz, nyugodj meg, a képeidet nem töröltük, hiszen azokat nem is tudod feltölteni a Fórumra, csak belinkelni.
Belinkelni = bemásolod a kép elérésiútját.
Tehát mégegyszer: ha a képeid nem jelennek meg, annak ne itt keresd az okát!