Athéne. Grandos út. Kicsit tartok tőle, még októberben sosem voltunk, de hát ezt is ki kell próbálni... mikor más a karácsonyt tervezi, mi utazunk
Remélem, megfagyni nem fogunk, bár én úgy gondolom, elég meleg lesz a szeptember, és így kitart majd október elejére is.
Szia !
Mi 2 éve október első hetét töltöttük ,ezen a csodálatos helyen!!!Az idő nagyon szuper volt !!!!Egész nap fürödtünk,csak este elfért egy vékonyabb kardigán.Még le is égtünk egy kicsit.Egy nap volt csak du.egy kisebb zápor.
Mindent összevetve SZUPER VOLT!!!
Valaki október első hetében volt itt? Milyen az idő, és a víz? A közös szülinapunkat szeretnénk megünnepelni, de nem tudom, milyen az idő , októberben sosem voltunk.
Szia Vivahellasz,
írnál pár sort Olinthosról, Polígirosról és Holonthosról? Ezekről nem sokat hallottam Megírnád, merre kell ezekre a helyekre menni? Sok helyen voltunk mi is( Toroni, Sykia, Sarti, Porto-Coufo, Narancspart, Vourvouru), de a Te általad említett helyekről csak az elhagyott városról hallottam, most megnéznénk ezeket is szívesen.
Köszönöm/Molli
Kívánom, hogy sikerüljön! Mi megyünk a nyáron, a Mouses apartmanban leszünk. Sokat gondolkodtunk, hogy merre menjünk, aztán itt ragadtunk. Nagyon jól éreztük magunkat itt két éve, akkor a Politisben voltunk, ott is nagyon jó volt. Csak még naon messze van!!! Molli
Földszint
11. stúdió (3 fős): egy dupla és egy szimpla ágy (a 3.ágy alulról kihúzható), utcára néző terasz
12. stúdió (4 fős): egy dupla és egy szimpla és egy pótágy (a pótágy alulról kihúzható), udvarra néző terasz
2. emelet
22. stúdió (4 fős): egy dupla és két szimpla ágy, udvarra néző erkély
23. stúdió (3 fős): egy dupla és egy szimpla ágy, udvarra néző erkély
3. emelet
31. stúdió (3 fős): egy dupla és egy szimpla ágy (a 3.ágy alulról kihúzható), utcára néző erkély
32. stúdió (4 fős): egy dupla és egy szimpla és egy pótágy (a pótágy alulról kihúzható), utcára néző erkély
33. stúdió (3 fős): egy dupla és egy szimpla ágy, tengerre néző erkély
4. emelet
41. stúdió (3 fős): egy dupla és egy szimpla ágy (a 3.ágy alulról kihúzható), utcára néző erkély
42. stúdió (4 fős): egy dupla és egy szimpla és egy pótágy (a pótágy alulról kihúzható), utcára néző erkély
43. stúdió (3 fős): egy dupla és egy szimpla ágy, tengerre néző erkély
Neos Marmarason véleményem szerint az Athéne apartman is kellemes, D-Ny-i tájolású emeleti erkélyeiről teljes pompájában mutatja magát a tenger.
Üdv. Luppy
Jövő nyáron Neos Marmarasra tervezzük a nyaralást. Két éve voltunk itt egy hetet, és nem bántuk meg. Annyira kedves kis város! Szeretném, ha segítene, aki a Mousesben nyaralt: melyik az a szoba, ahonnan látszik a tenger és kicsit a város is, illetve melyik szobát ajánlanátok? Tervezi valaki jövő júliusban a nyaralását ide?
Köszönöm szépen a válaszokat!
Üdv/Molli