ez egy oltóanyagokat népszerûsítõ reklámanyag web-s megjelenése.
undorító és felháborító. az ilyen lapokat szoktam az anitspam-s közösségeknél "reklámozni"....
ez egy oltóanyagokat népszerûsítõ reklámanyag web-s megjelenése.
undorító és felháborító. az ilyen lapokat szoktam az anitspam-s közösségeknél "reklámozni"....
Tavaly (vagy t. elõtt ) Nidriben (Lefkada) is elõfordultak éjszakai lopások, viszonylag könnyû felmászni a többszintes apartmanok erkélyére és onnan az appartmanba, többeket megszabadítottak pénzüktõl, értékeiktõl, ect.
Messzemenõ következtetéseket viszont sztem nem érdemes levonni abból, hogy Ft-ot is elvittek; eegyrészt jól jöhet az még , másrészt pedig éjjel nyilván nem fogja szöszölni lopás közben a felmarkolt brifkó tartalmát!
De persze lehet, hogy még is csak valamely kedves honfitársunk ügyködött.
Sziasztok! Látom nagy gond a görög víz ihatósága! Forralás után a vizet nyugodtan el lehet fogyasztani. Ha megnézitek itthon olyan piszkos, sárga vizet iszunk és fürdünk benne, hogy az nem is igaz! Egyébként Hepatitis A+B ellen európai országokban nem ajánlják (be lehet adatni, de nem szükséges. Egyébként nagyon drága is.) az orvosok a védõoltást, inkább ázsiai országokba. Viszont a higienes étkezést és tisztálkodást nagyon be kell tartani.
raczagi@gmail.com
Mire vigyázzunk?
Tavalyi nyaralásunkkor Sartin a földszinti apartmanban lakókat éjszaka kirabolták, míg aludtak. Nem volt klíma befizetve nekik, az ajtót nem zárták be, csak a szúnyoghálós ajtó volt becsukva. csak akkor vették észre hogy mi történt, amikor reggel a szúnyoghálót kivágva találták, és úgy nézték meg a pénzüket.
Úgy aludtak /az is lehet hogy valami altatóspray félét fújtak be nekik, állítólag /, hogy nem vettek észre semmit. Elvitték az összes pénzüket, még a magyar forintot is.
Szeretném megkérdezni, hogy tudnátok-e infókat írni az elsõ nyúlványról, azaz a Kassandráról?
Nyaralt már ott valaki? Milyen volt? Milyen a part?
Tud valaki valamit a Hotel Portes Palace-ról?
Várom válaszaitokat.
Én is többször ittam csapvizet Görögországban (szárazföldön és a szigeteken is), de soha nem lett semmi bajom, pedig elég kényes a pocakom. Természetesen általában bubimentes ásványvizet, vagy sört iszunk, de fog vagy gyömölcsmosásra teljesen megfelel.
Egyébként a frappét is a legtöbb helyen csapvízzel készítik, akkor attól is probléma lehetne. Napi 3-4 lecsúszik nálam Hellaszban és ez sem okozott gondot.
A bubis ásványvíz egyébként tényleg nem olcsó, és nem is lehet mindenhol kapni. Jártam már úgy, hogy több boltot kellett bejárnom, míg végre kaptam.
Lehet, hogy tévedek, de néhányan kiscsit mintha túldimenzionálnák ezt a dolgot: minden csapvízben van baci, csak éppen a hazaihoz szervezetünk hozzá szokott így nincs gond. Ugyan ez a helyzet a görög vízzel is; 2-3 nap után ott is panaszmentes leszel. Ráadásul a szárazföldön kifejezetten jó ízü a víz.
Sziasztok!
Amire feltétlenül vigyázok, mert egyszer nagyon megjártam!!!:
Csapvizet tilos inni!!!!! (inkább sört!) De komolyan: vizet ittam, de keveset, és iszonyú fejfájás, láz, hasmenés, hányás lett a dolog vége.
Azóta inni csak és kizárólag ásványvizet szabad, de én még a fogmosásra is ásványvizet használok (menteset). Persze ez nem azt jelenti, hogy mindenki lebetegszik aki ott vizet iszik, de azt hiszem jobb az óvatosság, mert nagyon el tudja rontani a nyaralást egy ilyen "kellemetlenség". Ártani ez biztos nem fog és a víz sem drága.
Hmmm! Csak 30000-rel ez elõttire válaszoltál ez igen.
Azért azt is írd meg, hogy konkrétan hol volt ez, mert:
Ahol mi voltunk (Észak-Görögország), ott a csap víz iható (bár én is kerülöm, de mosakodás, fogmosás, gyümölcs mosásra én is használtam).
A palackos víz meg azért szerintem drága, különösen a bubis.
Sziasztok!
Amire feltétlenül vigyázok, mert egyszer nagyon megjártam!!!:
Csapvizet tilos inni!!!!! (inkább sört!) De komolyan: vizet ittam, de keveset, és iszonyú fejfájás, láz, hasmenés, hányás lett a dolog vége.
Azóta inni csak és kizárólag ásványvizet szabad, de én még a fogmosásra is ásványvizet használok (menteset). Persze ez nem azt jelenti, hogy mindenki lebetegszik aki ott vizet iszik, de azt hiszem jobb az óvatosság, mert nagyon el tudja rontani a nyaralást egy ilyen "kellemetlenség". Ártani ez biztos nem fog és a víz sem drága.