ittvannak e
remélem megtudjátok nézni meg tetszeni fog a képeket én+párom csináltuk vegyesen, viszont a panorámaképeket ö 1.2ben még van hiba mert egyiken a lencsén volt vmi az még át lesz buherálva..
jo nosztalgiázást...
végre valahára ma délelött kiválogattam a képeket aztán lekicsinyitettem(najo a photoshop volt )
de feltölteni persze nem sikerült kicsit szöke voltam hozzá, de holnap vagy legkésöbb a hétvégén ott csücsülnek majd a kis képtáramba. az élménybeszémolon dolgozom nehogy azt higgggyétek elfelejtkeztem rólatok (nem ) csak a jo munkához idö köllll bocsi majd sietek
addig is türelem. aki meg megy hawaiozni santorinire annak jo nyaralást
u.i.: aki negyon nem birja iwiwre 1-2képet raktam fel
sebestyén dóra
gyõr, 18éves és lovagol igy rámtalálhattok
jah meg persze én is megismernélek titeket ha nem vagytok tul félõsek
hazaérkeztünk...
sajnos.... annnyira szép volt jo sok képet csináltunk meg rengeteg gyrost zabáltam..ISTENIIII
meg a táj...csodaszéép+ a cuki csacsik meg minden...
sajnos a világitotoronyhoz nem mentünk el, de majd lesek rola képeket..
az idö egész kellemes volt, nemvolt döglesztö meleg, egyik nap kifogtunk egy kis esõt, ilyet is kell látni
a képeket majd feldolgozzuk aztán sztem felrakom msn space-mre és ott megtudjátok nézni, akkor nem kell egyesével feltöltögetni. aztán majd irok egy jo kis hosszu beszámolot a tapasztalatokrol, vicces dolgokrol...addigis legyetek rosszak
Nem tudom igaz-e a hír, hogy a Malév charter járata szombat este indul B.P-rõl?
Ez teljességgel felháborító!!
Így majd nem tudok a levegõbõ fényképezni:-)
Készíts Te is nagyon sok szép képet. Nem lesz nehéz , ott rengeteg a fotós téma. Amikor hazajöttél tedd fel a fotóalbumba, hogy nosztalgiázzunk kicsit mi is.